2000+1000 na Macki full ofensywa
Zeby TK na małe punkty cisnąć to trzeba mies skilla.
Malal zapewne ma.
Ja tez sobie coraz lepiej radzę grając TK na małe punkty.
Jeśli będę miał fundusze to pojadę na Bydzie moimi TK.
Malal zapewne ma.
Ja tez sobie coraz lepiej radzę grając TK na małe punkty.
Jeśli będę miał fundusze to pojadę na Bydzie moimi TK.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Radaner nie wiem czy wiesz ale mam Dice familiara a jest nim Urban ze Zgierza.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Radzę omijać tych panów z daleka!Reyki pisze:Radaner nie wiem czy wiesz ale mam Dice familiara a jest nim Urban ze Zgierza.
Reyki gra w stylu: "do przodu! ! !" a Urban gra w stylu: " to teraz wezmę 6 kości i wyrzucę 5 wardów na 6+". Przez to szybko się po was przejadą...
Naprawdę ilość szczęścia Urbana zdumiewa mnie nieustannie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Shino, to powiedz, co wystawiłbyś jako rare w imperium? Hellstorma, który trafia raz na dwie gry (wierz mi, że tak jest), czy Hellblastera, który daje 3 (słownie: TRZY) szanse na missfire co turę. Ciekaw jestem Twojej rozpiski.
Więc powtórzę po Reykim: "2 czołgi nie czynią PG". Za to głupotą jest ich nie wstawić. Bez obrazy:D
Więc powtórzę po Reykim: "2 czołgi nie czynią PG". Za to głupotą jest ich nie wstawić. Bez obrazy:D
Jak widzisz imperium nie jest przegięte bo nie mam 4 magów 4 armat,dwa czołgi po prostu tu pasują.
A co do łuku na Bsb(WE skłądał koleś z którym gram) czemy ma nie miec łuku skoro nowe HE mogą?
Ogólnie to wywalił bym tego bsb i wstawił bym co innego ale ograniczony jestem modelami jakie kolega pomalował.
Nie jestem przekonany do haila.To jest jednak mocno losowe.Może mieć 18 strzałów ale równie dobrze może mieć 3.
I ta słaba siła.
A co do łuku na Bsb(WE skłądał koleś z którym gram) czemy ma nie miec łuku skoro nowe HE mogą?
Ogólnie to wywalił bym tego bsb i wstawił bym co innego ale ograniczony jestem modelami jakie kolega pomalował.
Nie jestem przekonany do haila.To jest jednak mocno losowe.Może mieć 18 strzałów ale równie dobrze może mieć 3.
I ta słaba siła.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Reyki... nie bluźnij proszęReyki pisze:Nie jestem przekonany do haila.To jest jednak mocno losowe.Może mieć 18 strzałów ale równie dobrze może mieć 3.
I ta słaba siła.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Fajne by było gdyby było montowane na noblu weywatcherowym.
No cóż.
Za późno na zmiany.
W zeszłym tygodniu chciałem zmienić rozpiski ale odradzono mi.
No cóż.
Za późno na zmiany.
W zeszłym tygodniu chciałem zmienić rozpiski ale odradzono mi.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
U nas też jest taki gość co prawdopodobieństwo go nie dotyczy ma niesamowite rzuty, i też gra WE ale chyba ten typ tak matomekjar pisze:Radzę omijać tych panów z daleka!
Reyki gra w stylu: "do przodu! ! !" a Urban gra w stylu: " to teraz wezmę 6 kości i wyrzucę 5 wardów na 6+". Przez to szybko się po was przejadą...
Naprawdę ilość szczęścia Urbana zdumiewa mnie nieustannieRaz jak z 10 łuczników miał 9 zranień na moich goblinach na dalekim to myślałem, że się zdenerwuję, a jestem bardzo spokojnym człowiekiem
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Reyki co do Twojej rozpiski jest plewna bo nie ma wolnych state troopsów
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.