2000+1000 na Macki full ofensywa

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Zeby TK na małe punkty cisnąć to trzeba mies skilla.

Malal zapewne ma.
Ja tez sobie coraz lepiej radzę grając TK na małe punkty.

Jeśli będę miał fundusze to pojadę na Bydzie moimi TK.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Powiem tak :wink: Jak w Lodzi cos ugram to jade Ogrami do bydzi :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

No tak w Łodzi Ogry zostały uznane za przegięte(wygrały 3 turnieje)
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

a moje różowe kredki sa najzajefajniejsze
:roll:

panowie, panowie moze wroicmy do tematu
był 2 strony wczesniej

radaner
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: radaner »

CZELENDŻ! :P

Człowieku pisz rozpy po angielsku bo nic nie rozumiem :D:D:D:D

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

OK ale to powoduje że w 2 bitwie spotkam się z Malalem na 1 stole.

KFC-Karl Franz Chicken

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Wchodze w to :wink: Szybciej pojdziemy do pubu :P
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Radaner nie wiem czy wiesz ale mam Dice familiara a jest nim Urban ze Zgierza.

KFC-Karl Franz Chicken

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Post autor: tomekjar »

Reyki pisze:Radaner nie wiem czy wiesz ale mam Dice familiara a jest nim Urban ze Zgierza.
Radzę omijać tych panów z daleka!
Reyki gra w stylu: "do przodu! ! !" a Urban gra w stylu: " to teraz wezmę 6 kości i wyrzucę 5 wardów na 6+". Przez to szybko się po was przejadą...
Naprawdę ilość szczęścia Urbana zdumiewa mnie nieustannie :D Raz jak z 10 łuczników miał 9 zranień na moich goblinach na dalekim to myślałem, że się zdenerwuję, a jestem bardzo spokojnym człowiekiem ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Reyki pisze:W obliczy starczia z bandą PG z wyżyłowanymi rozpiskami nie licze na zwycięztwo.
masz 2 czolgi i luk na bsb welfickim wie nie jecz na pg u innych...

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

2 czołgi nie czynią PG.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
szkodnik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: szkodnik »

Shino, to powiedz, co wystawiłbyś jako rare w imperium? Hellstorma, który trafia raz na dwie gry (wierz mi, że tak jest), czy Hellblastera, który daje 3 (słownie: TRZY) szanse na missfire co turę. Ciekaw jestem Twojej rozpiski.
Więc powtórzę po Reykim: "2 czołgi nie czynią PG". Za to głupotą jest ich nie wstawić. Bez obrazy:D

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Reyki pisze:2 czołgi nie czynią PG.
4 magow tez nie... 4 armaty tez nie... ale po takim wyliczaniu okazuje sie, ze nie ma czegos takiego jak nie pg

poza tym wymienilem luk na bsb welfickim a o tym nie wspomniales...

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Jak widzisz imperium nie jest przegięte bo nie mam 4 magów 4 armat,dwa czołgi po prostu tu pasują.

A co do łuku na Bsb(WE skłądał koleś z którym gram) czemy ma nie miec łuku skoro nowe HE mogą?

Ogólnie to wywalił bym tego bsb i wstawił bym co innego ale ograniczony jestem modelami jakie kolega pomalował.

Nie jestem przekonany do haila.To jest jednak mocno losowe.Może mieć 18 strzałów ale równie dobrze może mieć 3.
I ta słaba siła.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
szkodnik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: szkodnik »

Reyki pisze:Nie jestem przekonany do haila.To jest jednak mocno losowe.Może mieć 18 strzałów ale równie dobrze może mieć 3.
I ta słaba siła.
Reyki... nie bluźnij proszę :shock: To bodajże najlepszy magic item w repertuarze wood elves. Nie licząc tego warda na highborna i smoka...

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Fajne by było gdyby było montowane na noblu weywatcherowym.

No cóż.
Za późno na zmiany.
W zeszłym tygodniu chciałem zmienić rozpiski ale odradzono mi.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

tomekjar pisze:Radzę omijać tych panów z daleka!
Reyki gra w stylu: "do przodu! ! !" a Urban gra w stylu: " to teraz wezmę 6 kości i wyrzucę 5 wardów na 6+". Przez to szybko się po was przejadą...
Naprawdę ilość szczęścia Urbana zdumiewa mnie nieustannie :D Raz jak z 10 łuczników miał 9 zranień na moich goblinach na dalekim to myślałem, że się zdenerwuję, a jestem bardzo spokojnym człowiekiem
U nas też jest taki gość co prawdopodobieństwo go nie dotyczy ma niesamowite rzuty, i też gra WE ale chyba ten typ tak ma ;)

Reyki co do Twojej rozpiski jest plewna bo nie ma wolnych state troopsów :P Na serio życzę Ci powodzenia i załapania się w top 3. I pokonania Malala w piątej turze :D [no offens of corse]
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

ODPOWIEDZ