To slabo w ch... az sie grac mi odechciewa jak iles godzin mojego grania ma pojsc sie walic...Azgaroth pisze:Jak wyjdzie pełna wersja, nastąpi totalny reset a więc granie od zera. Z tego co wiem, to REDzi oddadzą tylko beczki, które podczas bety zostaną zakupione za realną kasę, tych kupionych za walutę gry (wygraną z gier) raczej nie dostaniemy po zakończeniu bety.
GWINT - karcianka online
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: GWINT - karcianka online
Tylko zobacz jak w Hsie bylo - twoje konto po prostu przechodzilo. Jak chca robic reset spoko ale niech dadza tez paczki zrobione za zloto w grze... (choc imho powinno byc przejscie jak w hsie).
Poza tym tylko jeden tryb competetive poki co nudzi sie szybko.
Jak dla mnie HS duzo lepszy i to mowie na etapieo oub beta testow. (mimo ze swiat w3 duzo bardziej lbuie)
Poza tym tylko jeden tryb competetive poki co nudzi sie szybko.
Jak dla mnie HS duzo lepszy i to mowie na etapieo oub beta testow. (mimo ze swiat w3 duzo bardziej lbuie)
Ziemko pisze:To slabo w ch... az sie grac mi odechciewa jak iles godzin mojego grania ma pojsc sie walic...Azgaroth pisze:Jak wyjdzie pełna wersja, nastąpi totalny reset a więc granie od zera. Z tego co wiem, to REDzi oddadzą tylko beczki, które podczas bety zostaną zakupione za realną kasę, tych kupionych za walutę gry (wygraną z gier) raczej nie dostaniemy po zakończeniu bety.
To nie graj i czasu nie trać
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Mozliwe ze tak uczynie.Gokish pisze:Ziemko pisze:To slabo w ch... az sie grac mi odechciewa jak iles godzin mojego grania ma pojsc sie walic...Azgaroth pisze:Jak wyjdzie pełna wersja, nastąpi totalny reset a więc granie od zera. Z tego co wiem, to REDzi oddadzą tylko beczki, które podczas bety zostaną zakupione za realną kasę, tych kupionych za walutę gry (wygraną z gier) raczej nie dostaniemy po zakończeniu bety.
To nie graj i czasu nie trać
Ja tylko to sobie odpaliłem i popatrzyłem no cóż jak ma być reset to nie będę się produkował aby nic z tego nie mieć ;D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Testujemy grę, tak aby w 1.0 było cacy, reset jest jak najbardziej logiczny. Naszym zyskiem jest wiedza na temat gry i ogromy exp już w dzień jej wydania.
Ja gram KP, nerf po updejcie był ale dalej wydaje mi się że trzymam się na powierzchni na moje oko wygrywam 75%. Ciągle niestabilnie się czuje vs potwory na pogodzie, ale czuje że zbliżam się coraz bardziej do rozwiązania tego problemu
Ziemko jak bardzo nie podoba Ci się brak złotek to wybierz sobie jedną talie i sprzedaj wszystkie inne talie łącznie z liderami, chociaz to rozwiązanie ma poważne minusy - pozwoli Ci ogarnąć jedną talie jaką chcesz(tylko na tą jedną chwile, bo na jutrzejsze kminy kasy już nie będzie )
Ja gram KP, nerf po updejcie był ale dalej wydaje mi się że trzymam się na powierzchni na moje oko wygrywam 75%. Ciągle niestabilnie się czuje vs potwory na pogodzie, ale czuje że zbliżam się coraz bardziej do rozwiązania tego problemu
Ziemko jak bardzo nie podoba Ci się brak złotek to wybierz sobie jedną talie i sprzedaj wszystkie inne talie łącznie z liderami, chociaz to rozwiązanie ma poważne minusy - pozwoli Ci ogarnąć jedną talie jaką chcesz(tylko na tą jedną chwile, bo na jutrzejsze kminy kasy już nie będzie )
Popisalem z CD red projekt - powiedzieli, ze 3 kopie dla urozmaicenia grafik, na pewno beczki za real hajs beda zwrocone jesli dojdzie do resetu ale nie sa pewni czy dojdzie - bede informowac, wiec gdyby nei doszlo to by bylo spoko, natomiast choelra wie...
Skellige - Koral jeśli dobrze pamiętam wypycha wszystkie unity z jednego rzędu do tego, w którym się znajduje (raczej tylko swoje) 7 siły to na pewno.
Geralt: Aard - Mniej więcej to samo ale można jednostki przeciwnika wypychać chyba i też chyba wszystkie. Nie pamiętam siły.
Scoiatel - Shirui (czy jakoś tak) Zasadzka, która anuluje następna zagrana kartę specjalną i zmienia ją w pożogę. 4 siły
Kajdany z dwimerytu (specjalna neutralna) silence co czyści dosłownie wszystko z jednego unitu nawet złoty kolor.
Więcej nie pamiętam, ale na stronie na facebooku chyba jest vod.
Geralt: Aard - Mniej więcej to samo ale można jednostki przeciwnika wypychać chyba i też chyba wszystkie. Nie pamiętam siły.
Scoiatel - Shirui (czy jakoś tak) Zasadzka, która anuluje następna zagrana kartę specjalną i zmienia ją w pożogę. 4 siły
Kajdany z dwimerytu (specjalna neutralna) silence co czyści dosłownie wszystko z jednego unitu nawet złoty kolor.
Więcej nie pamiętam, ale na stronie na facebooku chyba jest vod.
Geralt: Aard:
Choose a row on the opposing side and move all units one row upwards. Also deal 1 Damage to each moved unit.
Kayran
Devour 3 non-Gold units and absorb their Strength.
Coral
Play on any row and move all cards to her row.
Dimeritium Shackle
Choose a Card on the Battlefield and remove all buffs and effects from it.
Schirru
Ambush card. Is triggered whenever a Special Card is played and changes it to a Scorch instead.
Ponoć dzisiaj o północyEltharion pisze:Dzięki a wiadomo kiedy ten path ma wyjść ( z tego co udało mi się obejrzeć to jest kilka naprawdę fajnych zmian)
W następnych miesiącach ma przybyć m.in. :
- płatna kampania single player,
- nowa talia - Nilfgaard,
- system rankingowy,
Hej, dostałem kluczyk i zacząłem grywać okazyjnie. Gwint bardzo mi się podoba, sama mechanika prosta, przyjemna no i klimacik. Nie śledzę mety + dopiero zaczynam, czym grywacie? Jakieś porady czy karty przetwarzać, jakieś must have'y?
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
szybko dzieki bonusom nazbierasz co chcesz, wystarczy robic dniowe questy. zaczalem miesiac temu czy jakos tak i w obecnej sytuacji brakuje mi kulku zlotych i najnowszego nilfgardu.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Pogralem miesiac, zirytowal mnie maksymalny pech w paczkach (na ok 20-30 otwartych 0 fioletow 0 zlotych) , w dodatku perspektywa resetu jest dla mnie zenujaca (powinno byc jak w hsie) oraz tylko 1 tryb rozgrywki niestety mnie nudza.
Poza tym w HSie był reset z tego co pamiętam tylko dużo wcześniej, na długo przed otwartą betą. No i ja nawet trochę czekam na ten reset, bo znowu jest to uczucie zbierania kart, poza tym wszyscy inni też potracą, więc się poziom wyrówna trochę. Z tego co słyszałem dla nowych graczy to spora zapora jest w tej chwili.
Rzeczywiście kolekcje jest dość łatwo zebrać, a przynajmniej 2 najważniejsze dla ciebie frakcje. Nagrody za ranki to już w ogóle marzenie. Jedna z nich, nie pamiętam z której do której ranki wbiłem, 500 fragmentów kart. Polecam raczej kupić sobie jakieś epickie złote, bo są tanie i wypełniają ten slot złotych kart w decku całkiem dobrze. Ja tak kupiłem Ciri (miała wtedy więcej powera) i świetnie mi się nią grało. Nie wiem jak długo masz zamiar grać i ile leveli wbijesz przed wipem, ale nie polecam kupować tego co jest na liście levelowania jeśli chodzi o karty https://www.reddit.com/r/gwent/comments ... rds_table/ .
Rzeczywiście kolekcje jest dość łatwo zebrać, a przynajmniej 2 najważniejsze dla ciebie frakcje. Nagrody za ranki to już w ogóle marzenie. Jedna z nich, nie pamiętam z której do której ranki wbiłem, 500 fragmentów kart. Polecam raczej kupić sobie jakieś epickie złote, bo są tanie i wypełniają ten slot złotych kart w decku całkiem dobrze. Ja tak kupiłem Ciri (miała wtedy więcej powera) i świetnie mi się nią grało. Nie wiem jak długo masz zamiar grać i ile leveli wbijesz przed wipem, ale nie polecam kupować tego co jest na liście levelowania jeśli chodzi o karty https://www.reddit.com/r/gwent/comments ... rds_table/ .