BAZYLISZEK 2017 4500 25-26 Lutego - WARSZAWA
Re: BAZYLISZEK 2017 4500 25-26 Lutego - WARSZAWA
Jeden SSman zostal lotharem (dal mi juz kase )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Kasa poszla...do zobaczenia
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
-
- Mudżahedin
Zastanawiam się zastanawiam
Pytanko do ludków ze stolicy. Ktoś rano w sobotę z Mościsk/ Wawrzyszew/ Młociny bedzie jechał?
Pytanko do ludków ze stolicy. Ktoś rano w sobotę z Mościsk/ Wawrzyszew/ Młociny bedzie jechał?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Why?rozpiskę tylko w formacie HTML
Co jest wyjątkowego w krasnoludzkim inżynieże? Ma normalną zasadę Engineer. Chodzi o to, że ten bazyl ma część zasady Engineer odpowiadającą za przerzut tabelki ale tylko tą?Przerzut Tabelki Misfire (dokładnie jak krasnoludzki inżynier)
Czy zgłoszenie musi zawierać rozpę czy mogę najpierw zaklepać sobie miejsce przedpłatą a z rozpą czaić się na ostatni moment?
Maciek
Panowie ja wiem, ze narbutt to nie Łomianki ale nie fochajcie się na przyjaciół ze stolicy, zgłaszajcie się na turniej, rozwalcie frekwencje itd itp...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
A czemu srodowisko ma fochac sie na warszawke?chodzi o plan przylaczenia sąsiednich gmin do stolycy?
Pytanie...czy Asady z bazyliszka sumuja sie z zasadami modelu.
Hero na stegu ma impacty d6 plus jeden plus d3plus jeden z rerollem?
Pytanie...czy Asady z bazyliszka sumuja sie z zasadami modelu.
Hero na stegu ma impacty d6 plus jeden plus d3plus jeden z rerollem?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Fakt
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
W imapctach jest napisane ze jak model ma 2 to moze wybrac ktora bierze? cos kojarze ze w orkach combo rydwanu + pancerza nie dzialalo z tego powodu
gdyby był magiczny plusik przed ilością impactów to można by sumować. Ale nie ma, więc nie można.
Jeszcze tylko tydzień na wykonanie przedpłaty. Tylko przedpłata gwarantuje udział w turnieju i tylko pierwszym 48 osobom. Następne osoby muszą liczyć na to, że pęknie limit 72 osób, żeby zagrały.
Jeśli limit nie pęknie, zwrócimy przedpłaty osobom z miejsc 49-71.
Jeśli limit nie pęknie, zwrócimy przedpłaty osobom z miejsc 49-71.
Dokładnie, dodałbym tylko, że nie kombuje się to z Trait spellem z Druidismu.Tutajec pisze:dostajesz bounda ktory ma zasieg 24 cale, sam czar wbija hita z sila 1 na zasadach magic missle tzn musisz widziec cel. Atrybut leczy jedna rane w 6 calach tzn ze jak rzucisz ten czar to masz 2 efekty.