Zapowiedzi, plotki - co nowego w Vampirkach
Moderator: misha
- Chaoschild
- Chuck Norris
Moim zdaniem nowe wampiry sa naprawde udane. Szkielety tez niczego sobie, maja chociaz normalne proporcje. Natomiast ten Plague Cart nie podoba mi sie, choc pewnie bedzie mozna swietnie go konwertowac.
- Chaoschild
- Chuck Norris
Corpse Cart w corach?? Wow zapowiada sie dziwnie, czyzyby armia VC stala sie nagle bardziej mobilna? Do tego 2 kawalerie ciezkie, jedna badz wiecej szybkich....nice. Ciekawe czy na piechocie beda ludzie grali, pewnie tak samo jak teraz beda w mniejszosci.
Jesli w rarach mamy juz 2 jednostki to gdzie banshee? Czyzby zrobili z niej herosa albo bedzie po prostu czempionem do wraithow.
Jesli w rarach mamy juz 2 jednostki to gdzie banshee? Czyzby zrobili z niej herosa albo bedzie po prostu czempionem do wraithow.
jest czempionem wraithow ktore sa erka
a gdzie to mozna obejzec i kiedy na prawde ma sie pojawic?
Któregoś marca ma być kodeks.
można tylko przeczytać bo obrazków brak.Gajowy pisze:a gdzie to mozna obejzec i kiedy na prawde ma sie pojawic?
http://www.maelstromgames.co.uk/index.p ... ct0050_000
data wydaje sie być jak najbardziej prawdziwa.
zawsze kupujący w przedsprzedaży otrzymywali produkt troszeczkę wcześniej niż inni.
Tak patrzę na ten wehikuł i myślę, że ten nekromanta, czy jak mu tam, to naprawdę niezły koks. Sądzę, że nie każdy z nas uniósłby na taką wysokość, tak spory kawałek mięcha, posługując się podobnym narzędziem, jak ta długa tyczka. Pudzian pewnie dokonałby tej sztuki, ale przeciętny człowiek mógłby mieć trudności.
Tak się zastanawiam czy to nie czasem Necrarch...
a co ci sie nie podoba w szkieletach? po za muzykiem moim zdaniem sa bardzo ok, wygladaja tak jak powinni wygladac i mam nadieje w boxie bedzie 20wertyg pisze:Szkielety do dupy, niepodobaja mi sie...
Hełmy mi się kojarzą z konfrowymi szkielami, nóżki w tej samej pozycji wyglądają fatalnie (obstawiem stałe połączenie nóg z korpusem ), bez cięcia i poprzestawiania się nie obejdzie. Tyle, słowem- rewelacyjne nie są, złe też nie. Mówiąc szczerze, bardziej byłbym zadowolony z dodania do pudła ramek z innych armii.
- Chaoschild
- Chuck Norris
Damn, mam nadzieje ze w UK ( w koncu kolebka tych naszych zolnierzykow ) pojawi sie wczesniej, od razu lykam army deala i wracam do VC po duuuugiej przerwie.