BAZYLISZEK 2017 4500 25-26 Lutego - WARSZAWA
Re: BAZYLISZEK 2017 4500 25-26 Lutego - WARSZAWA
Drukujemy i dajemy parafke.
wniosek prosty, zrzuta po 5 blach i kupuje sie flaszki dla zwyciezcow Bazyliszek "Bitwa o Flaszkę"Kalesoner pisze:Nikt nie będzie nic dorzucał. Przyjdźcie wszyscy w sobotę na aftera do Paradoxu i dorzućcie barmanom po 5zł tipa lepiej albo kupcie sobie piwko albo dwa.
swieta_barbara pisze:Świetna decyzja Marcin!
Ależ to będzie nowatorski turniej.
Zero nagród.
Zero noclegu.
Zero kateringu.
Zero sprawdzania rozp.
A i tak wszyscy zadowoleni.
Kto powiedzial, że nie ma cateringu, jestem ja jest wszystko co checie
Serio gadam, zapytałem zaprzyjaznione bistro w jakiej cenie mogą zrobić obiad z dowozem. Dwa dania, do wynboru z malego menu.
Jeszcze dziś będę miał info o cenie.
Dobra dogadane z cateringiem.
DO CZWARTKU DO GODZINY 15:00 ZBIERAM ZAPISY NA OBIADY.
CENA - 17 zł
CO W CENIE? - Dwu daniowy obiad dostarczony na miejsce.
MENU - Jutro, Ale ogólnie będą do wyboru dwie lub trzy zupy, dwa dania mięsne i jedno vege. Może nawet coś więcej, ale to zależy ile osób będzie chętnych.
Proszę o przesyłanie:
- zamówień na mail: szamanabazylu@wp.pl
- kasy na konto: 34 1140 2004 0000 3702 2945 2520
Tytule przelewu proszę podać imię i nazwisko lub ksywę, bez tego nie ma szamy
Pzdr!
DO CZWARTKU DO GODZINY 15:00 ZBIERAM ZAPISY NA OBIADY.
CENA - 17 zł
CO W CENIE? - Dwu daniowy obiad dostarczony na miejsce.
MENU - Jutro, Ale ogólnie będą do wyboru dwie lub trzy zupy, dwa dania mięsne i jedno vege. Może nawet coś więcej, ale to zależy ile osób będzie chętnych.
Proszę o przesyłanie:
- zamówień na mail: szamanabazylu@wp.pl
- kasy na konto: 34 1140 2004 0000 3702 2945 2520
Tytule przelewu proszę podać imię i nazwisko lub ksywę, bez tego nie ma szamy
Pzdr!
Ostatnio zmieniony 21 lut 2017, o 20:33 przez Handełek, łącznie zmieniany 1 raz.
Update zgłoszeń na pierwszej stronie. Jeśli ktoś nie dokonał wpłaty, a ma zamiar się pojawić obowiązuje go stawka 60zł. Jeśli kasa została wysłana po terminie - znaczy przyjdzie jutro, należy dopłacić 10zł na miejscu.
Jeśli ktoś ma info, że nie dosłał rozpiski, ale jest pewien, ze ją wysłał, bardzo proszę o kontakt na PW z informacjami o mailu - z jakiego adresu i kiedy został wysłany.
Jeśli ktoś nie dosłał rozpiski nie zostanie ona wydrukowana.
Bardzo dziękuję ludziom z południa kraju, którzy w większości wpisywali w nazwie pliku swoje dane.
Jeśli ktoś ma info, że nie dosłał rozpiski, ale jest pewien, ze ją wysłał, bardzo proszę o kontakt na PW z informacjami o mailu - z jakiego adresu i kiedy został wysłany.
Jeśli ktoś nie dosłał rozpiski nie zostanie ona wydrukowana.
Bardzo dziękuję ludziom z południa kraju, którzy w większości wpisywali w nazwie pliku swoje dane.
to samo co na DMP?Handełek pisze:tko co checie
Serio gadam, zapytałem zaprzyjaznione bistro w jakiej cenie mogą zrobić obiad z dowozem. Dwa dania, do wynboru z malego menu.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- swieta_barbara
- habydysz
Hajs poszedł.Handełek pisze:CO W CENIE? - Dwu daniowy obiad dostarczony na miejsce.
Jakie jest menu?
- swieta_barbara
- habydysz
Jeszcze za Shino musisz zapłacić.Laik pisze:skoro jestem na liscie zgloszonych ito jakim sposobem mam BRAK WPLATY?O przyjęciu na listę zgłoszonych decyduje przedpłata na konto
Nie. po prostu takie bistro z Mordoru - "the Break"-Qc- pisze:to samo co na DMP?Handełek pisze:tko co checie
Pojawiły się też pytania o niedziele. Dowiem się czy dadzą radę.
- Big Boss M.
- Falubaz
Jak by ktoś szukał jeszcze noclegu to mamy 1 wolne miejsce w apartamencie;) spokojne towarzystwo
Hej ludziska !
Jak już Kaleson wspomniał w 1 poście, After Party odbędzie się w lokalu Paradox Cafe.
Jest to lokal, w którym można się na spokojnie zrelaksować po bitewkach w sobotę, przy dobrych lokalnych piwkach bądź jakimś mocniejszym alkoholu .
Na miejscu jest możliwość zagrania sobie w planszówki (w Paradoxie jest wiele fajnych gier do wypożyczenia), zorganizowania pokera (o ile będziecie mieli żetony), czy po prostu pogadać.
Jeżeli chodzi o samą lokalizację to lokal znajduje się pod adresem: ul.Anielewicza 2, 00-001 Warszawa.
Lokalizacja na mapie: https://goo.gl/maps/w5tkjS6fCbQ2
Dla osób jadących komunikacją miejską: Najwygodniej dojechać tam metrem. Paradox Cafe znajduję się blisko stacji Ratusz Arsenał i wystarczy przejść 5-7 min spokojnym spacerkiem (mapka z trasą poniżej). Dla bardziej leniwych, z metra można podjechać jeden przystanek tramwajem 15, 18, 35 i wysiąść na przystanku Muranów.
W razie jakichkolwiek pytań odnośnie dojazdu, czy też samego lokalu to można do mnie podejść na turnieju. Odpowiem na wasze pytania.
POZDRO!
Jak już Kaleson wspomniał w 1 poście, After Party odbędzie się w lokalu Paradox Cafe.
Jest to lokal, w którym można się na spokojnie zrelaksować po bitewkach w sobotę, przy dobrych lokalnych piwkach bądź jakimś mocniejszym alkoholu .
Na miejscu jest możliwość zagrania sobie w planszówki (w Paradoxie jest wiele fajnych gier do wypożyczenia), zorganizowania pokera (o ile będziecie mieli żetony), czy po prostu pogadać.
Jeżeli chodzi o samą lokalizację to lokal znajduje się pod adresem: ul.Anielewicza 2, 00-001 Warszawa.
Lokalizacja na mapie: https://goo.gl/maps/w5tkjS6fCbQ2
Dla osób jadących komunikacją miejską: Najwygodniej dojechać tam metrem. Paradox Cafe znajduję się blisko stacji Ratusz Arsenał i wystarczy przejść 5-7 min spokojnym spacerkiem (mapka z trasą poniżej). Dla bardziej leniwych, z metra można podjechać jeden przystanek tramwajem 15, 18, 35 i wysiąść na przystanku Muranów.
W razie jakichkolwiek pytań odnośnie dojazdu, czy też samego lokalu to można do mnie podejść na turnieju. Odpowiem na wasze pytania.
POZDRO!
#helion# pisze:Panda - jesteś legendą
Menu mialo dzis byc, bez tego trudno ale jak maja to co na stronce to chyba sie skusze
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."