Witam.
Sebastian z tej strony.
Po kolejnej kilkuletniej przerwie wracam do battla. Przygodę z battlem zacząłem jakieś 18 lat temu, należałem kiedyś do Morii, grałem głównie w Lublinie ( liga, turnieje ), obecnie mieszkam w Radomiu.
Zapoznałem się z zasadami 8 edycji i kompletuję figurki by móc dostosować rozpiski do nowych warunków gry.
Szukam ludzi z Radomia i okolic, z którymi mógłbym zagrać towarzysko, sprawdzić efektywność rozpisek i nowe zasady w praktyce.
Jestem dostępny głównie w weekendy, święta, czasami na tygodniu ( w zależności od godzi pracy ).
Armia Wysokie Elfy, na około 3000-4000 pkt., preferuję 1500 - 2500.
Army book jest, rulebook jest, z terenami słabo( muszę poszukać co zostało ), stołu do gry nie posiadam ( obecnie w trakcie zmywania starej farby, przygotowań do nowych konwersji, więc w miarę gotowa do gry będzie za około 2 tygodnie, bez malowania rzecz jasna ).
Czekam na info na priv, lub w wątku, jeżeli znacie jakiś klub lub kogoś z Radomia, kto nie zagląda tu na forum byłbym wdzięczny za jakieś namiary na niego, lub o przekazanie mojego zaproszenia do gry.
Z góry dziękuję.
Radom
Dziękuję- też szukałem.
Pozdrowienia
Pozdrowienia
- Shakin' Dudi
- Masakrator
To jest tobą kiedyś grałem bretonia na twoje elfy na do do mdk na bernardynskiej?