Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nie, lubię wiedzieć co się dzieje dokładnie w sprzęcie, którego używam. Tak jakoś po komputerach mi zostało 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Popieram to podejście, nawet mimo faktu, że to najlepsze usprawiedliwienie wręcz organicznego laictwa w temacie i "wiecznego lenia" podtrzymującego braki wiedzy ^^Szaman pisze:a ja daje innym zarobicTomash pisze:Nie, lubię wiedzieć co się dzieje dokładnie w sprzęcie, którego używam. Tak jakoś po komputerach mi zostało
Ja też daję innym zarobić, nie mam czasu i narzędzi żeby samemu dłubać. Uważam, że robotę specjalistyczną należy zostawić specjalistom.
Co nie zmienia faktu, że wciąż lubię wiedzieć "what's up".
Co nie zmienia faktu, że wciąż lubię wiedzieć "what's up".
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

waga- 72 kg.
wysisną- 88kg (na szynie)
i kto jest master?
czuje sie neizwykly.
w zeszlym sezonie niewycisalem nawet 65
i kto jest master?
czuje sie neizwykly.

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Siasek, zastanawiam się, jak Ty możesz takie ładne figsy malować, jak Ci się tak ręce trzęsą i nie trafiasz co i rusz w klawiaturę
Wszak klawisze są większe niż szczegóły na figurkach, więc powinno to być łatwiejsze od malowania 
Ja się czuję Niezwykła przez duże N. 4 tydzień tej szaleńczej roboty mija, a ja pomalowałam 14 z 18 figurek z krasnoludzkiej bandy Haka
Baryłki z 5. ed. są cudne, głaskanie ich pędzelkiem to sama przyjemność
Wszak mają brody!
Poza tym maluję sobie gang do Necromundy i zostali mi tylko priest, oraz Redeemer i Malakev kupieni jako dodatek, dla ozdoby
jak tak dalej pójdzie, to może do końca świata [2012 rok ponoć!] wygrzebię się spod figsów do pomalowania 

Ja się czuję Niezwykła przez duże N. 4 tydzień tej szaleńczej roboty mija, a ja pomalowałam 14 z 18 figurek z krasnoludzkiej bandy Haka

Poza tym maluję sobie gang do Necromundy i zostali mi tylko priest, oraz Redeemer i Malakev kupieni jako dodatek, dla ozdoby

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wejdź na NG w temat z mesjaszemArtemis pisze:Kiedy ma być dokładnie koniec? Bo ja tu się o EURO martwię

btw. Ten cały mesjasz niszczy psyche

Maszyny to se wiesz gdzie możesz wsadzićSiasek pisze:waga- 72 kg.
i kto jest master?
czuje sie neizwykly.

A ja nawet nie znam swoich maxów, bo siła nie jest moim priorytetem, wpierw muszę wyjść z tej niedowagi i wyglądać jak człowiek

Ostatnio zmieniony 12 gru 2007, o 22:39 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Najlepszego!Kallessin pisze:A ja teraz pwiem wam o swojej niezwyklosci.
12.12.2012 roku ma byc koniec, tak sie sklada ze dzis mam swoje urodziny. Wierzcie lub nie ale tylko ja przezyje aby wejsc w "nowa ere ludzkosci". Dlaczego? Bo sie urodzilem tego dnia
Moja koleżanka ma jutro - nie zostanie nastoletnią matką. 20. urodziny na 2 miesiące przed porodem

a tam ja też na mase siekam a sprawdzić się zawsze możnaTomCio pisze:
A ja nawet nie znam swoich maxów, bo siła nie jest moim priorytetem, wpierw muszę wyjść z tej niedowagi i wyglądać jak człowiek.

Ja natomiast mam łape 39 kto lepszy