Fajnie byłoby zobaczyć twoje DE... byle nie na niebieskoKosa pisze:Bardzo dużo jak utrzymam tempo to ok 2-3 lata i będę zaczynał z DE albo WE (oczywiście modele głównie z 6edycji)
dzięki za miłe komentarze.
Następne w kolejce to chyba 2x5 ellyrianie, oczywiście klimaty 6 edycji a nie paskudy z IoB no i reszta SM. Może przed świętami...
Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Kosy Moje Elfiki Znowu
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
chcę być pogromca mitów i staram się jak mogę, a skoro to płeć żeńska tak piszę to mit udało się obalić, także niebiesko-białe HE to nie pedały! ot co!Corunn pisze:I niech ktoś teraz kłapnie dziobem, że elfy na niebiesko to gejoza
@Duderson
oczywiście, że niebieskie nie będą. Raczej klasyki czyli fiolet ale taki bardzo, bardzo ciemny, wychodzący z czarnego, metaliki złote i pewnie na tych kolorkach bym bazował, gdzieś dorzuciłbym czerwień, podobnie jak fiolet, wychodząca z czarnego. Ot by był kontrast do HE. Takie przeciwieństwo, czarno-fioletowo-złote i gdzieniegdzie czerwień. Kwestia gemów jeszcze otwarta, bo one są arcyistotne na elfach.
W grę wchodzą też i WE (oczywiście klasyczne, metale 6 edycyjne), zależy czy do końca HE uda mi się coś pokompletować. W każdym bądź razie chce mieć 3 fajne, ładne elfickie armie, i poważnie rzecz ujmując daję sobie na to 15-20 lat
Spoko, ja sobie tyle daję na pomalowanie 2 rozpisekKosa pisze:W każdym bądź razie chce mieć 3 fajne, ładne elfickie armie, i poważnie rzecz ujmując daję sobie na to 15-20 lat
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Ależ przyjemnie się na patrzy na modele pomalowane przez Ciebie
Mistrzowie miecza z Hoeth podobają mi się najbardziej z ostatniego posta.
Kiedy fotka zbiorowa?
Mistrzowie miecza z Hoeth podobają mi się najbardziej z ostatniego posta.
Kiedy fotka zbiorowa?
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Armia bez BSB nie może zostać cała sfotografowana Mam pomysł na BSBeka-loremastera i jak już go zrobię to już będzie mozna pstryknąć tym paru oddziałom naraz fotkę. Jakoś niebawem, bo nie mam czym graćFlinsh pisze:Kiedy fotka zbiorowa?
A tymczasem stadko krówek:
Armia powoli dobiega końca w malowaniu, już niewiele zostało a z ciekawostek odnośnie tych kózek to, to że podstawki już się kończą robić. Także jak Stone skończy je sobie upiększać to całość trafi pod aparat, sam się nie mogę tego doczekać
Dla chętnych znów link do tego co zostało tam zmalowane:
https://goo.gl/photos/z3vfZ9ACWLA3ABcWA
A za niedługo nawałnica zielono-futrzasta ^^
Malowanie oczywiście na wysokim poziomie, ale:
1. Jakoś strasznie jasna ta skóra na minosach. Na herosie mega!
2. Sztandar ma za mocne przejścia. Z tyłu wygląda bardzo fajnie, a z przodu za szybko z czerni wchodzi w jaskrawą czerwień. (może kwestia fiotki)
1. Jakoś strasznie jasna ta skóra na minosach. Na herosie mega!
2. Sztandar ma za mocne przejścia. Z tyłu wygląda bardzo fajnie, a z przodu za szybko z czerni wchodzi w jaskrawą czerwień. (może kwestia fiotki)
Stołn chciał jasną skórę na oddziałowych ja bym robił murzynów.
Doombull świetny, metaliki i sztandar tez. Skóra minotaurów trochę sie prosi o zabawę z washami. Dzieki temu mogliby wyglądać trochę mniej jednakowo.
Generalnie klasa
Generalnie klasa
ogólnie zwykłe, plastikowe minosy to paskudne ludki, źle się to maluje i brak im tego czegoś (doombul zupełnie przeciwnie ale tez źle się go mi malowało). Przejścia na skórze chciałem aby były bardzo gładkie, bez mocnego kontrastu, tak aby było w miarę naturalnie ^^
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Modele minosów to jakaś abominacja, te plecy są najgorsze. Malowanie oczywiście niemal nienaganne, najlepszy heros.
Kurde te modele minosow sa tak paskudne ze powinno sie zakazac ich wystawiania.
Jak dla mnie modele są fajne i trzymają klimat. Przecież to byt powykręcany przez chaos.
Najbardziej podoba mi się ten ciemny i to jak ma topór pomalowany
Najbardziej podoba mi się ten ciemny i to jak ma topór pomalowany
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Takie groźne maleństwa, klan żółty i fioletowy, ciągle się biją:
oraz z innej paki ^^
oraz z innej paki ^^
materiał różny:
9 małych to metal, 5 finecast
duże squigi fc ale herosi metalowi (prócz plastikowych tarcz)
z innej paki gobos metalowy w 100%.
To tak w pół ładnie w takim razie
9 małych to metal, 5 finecast
duże squigi fc ale herosi metalowi (prócz plastikowych tarcz)
z innej paki gobos metalowy w 100%.
To tak w pół ładnie w takim razie