[Rawa Mazowiecka]23.04.2017 - 3500pkt. 9th Age Rawa Gra!
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: [Rawa Mazowiecka]23.04.2017 - 4000pkt. 9th Age Rawa Gra!
Jeśli to tam to.....
Nowy budynek, ładny i nowoczesny
2.świetny bar w środku.
3.dużo miejsca
4.wielki parking
5.centrum miasta
Nowy budynek, ładny i nowoczesny
2.świetny bar w środku.
3.dużo miejsca
4.wielki parking
5.centrum miasta
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Panie Tomku, niestety, dyrektor MDK nas nie lubi Pierwszy raz przeżyjemy gdzie indziej Jeśli chodzi o sam turniej, na dniach wrzucę mały up, po pierwsze, co do zasad a po drugie trochę bardziej dopracowany plan dnia
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
proszę o dopisanie również mnie rozpiskę i oficjalne zgłoszenie prześlę na pewno do 15.03
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Baton, Dzięki o Dzięki o!
Edit zasad i inszych inszości. Niektóre rzeczy wymuszone zostały przez miejscówkę. Gramy w szkole, Gimnazjum numer 4 imienia Konopackiej w Rawie Mazowieckej
Edit zasad i inszych inszości. Niektóre rzeczy wymuszone zostały przez miejscówkę. Gramy w szkole, Gimnazjum numer 4 imienia Konopackiej w Rawie Mazowieckej
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Panowie, jeszcze trzech Oczywiście, lista rezerwowa również funkcjonuje, gdyby było więcej chętnych. Ewentualnie podniesiemy limit miejsc
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Gimnazjum nr 2...
Podstawowka nr 4
Podstawowka nr 4
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Niech będzie, nie uczeszczalem nie wiem, dostałem informacje
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Panowie, w zgłoszeniach oprócz standardowych informacji dajcie znać, czy chcielibyście jakieś żarcie, bo jesteśmy w stanie załatwić zniżki na obiad
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Szkoda. Ale przynajmniej nie będzie bye'a A jak już lecimy informacyjne, to Panowie. Rozpiski do środy do 22.00 maks, muszę ogarnąć
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Hejka, regulamin juz jest dopicowany i gotowy?
Nie bardzo kumam tą część:
Czy jak zrobię większość?
Pierwsze zdanie mówi o jednym 200 ptk a pozostałem punkty dają możliwość zdobycia do 800 ptk per bitwa.
To jak to jest?
Nie bardzo kumam tą część:
+200 ptk za każdy?Podczas każdej bitwy do zdobycia będzie dodatkowe +200 VP za wykonane Cele Poboczne. Za każdy taki Gracz otrzymuje 1 znacznik. Cele Poboczne są cztery:
1) Zniszczenie najdroższej jednostki przeciwnika - +200 pkt.
2) Udane wykonanie szarży do której wymagany jest rzut 11 lub 12 do Zasięgu Szarż - +200 VP, tylko raz w ciągu gry.
3) Wygranie pierwszej rozstrzygniętej rundy walki w zwarciu - +200 pkt.
4) Wykonanie udanej szarży na tył jednostki przeciwnika - +200 pkt. (Analogicznie, jak w punkcie 2)
Czy jak zrobię większość?
Pierwsze zdanie mówi o jednym 200 ptk a pozostałem punkty dają możliwość zdobycia do 800 ptk per bitwa.
To jak to jest?
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Ślivek złóż coś w razie czego, bo do końca chyba nie będę wiedział, kto gra, bo nie mam wszystkich zgłoszeń
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
hej,
ile osób się jak na razie zgłosiło? Ja będę, aczkolwiek chciałbym żeby było chociaż z 16 osób
oprócz tego apeluję o nierobienie przerwy na jedzenie, ew. niech będzie ona krótsza niż godzina. Większość osób będzie dojeżdżać, a w poniedziałek trzeba wstać do pracy, także fajnie byłoby wrócić o przyzwoitej porze do domu.
pzdr
ile osób się jak na razie zgłosiło? Ja będę, aczkolwiek chciałbym żeby było chociaż z 16 osób
oprócz tego apeluję o nierobienie przerwy na jedzenie, ew. niech będzie ona krótsza niż godzina. Większość osób będzie dojeżdżać, a w poniedziałek trzeba wstać do pracy, także fajnie byłoby wrócić o przyzwoitej porze do domu.
pzdr
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Przerwa wyjdzie zasadniczo "zobaczymy, jak wyjdzie" Osób jest jak na razie 22/23 w porywach komplet, czekam jeszcze na rozpiski co niektórych graczy, dlatego wrzuce oficjalnie listę myślę, że dziś wieczorem. Dlatego też nie edytuję posta, bo nie chce mi się co godzinę tego robić
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Z powodów niezależnych proszę Was wszystkich Graczy, żebyście zabrali ze sobą rozpiskę w jakiejkolwiek formie. Mam awarię za awarią, sypnęło się kilka spraw. Niestety, jak człowiek chce dobrze, wychodzi jak zwykle. Wszystko będzie przygotowane i dopięte na ostatni guziczek. Oprócz tych pieprzonych rozpisek
Apeluję więc do człowieka w człowieku
Apeluję więc do człowieka w człowieku
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk