Dopóki jakiś piewca pożądku, bardzo zaangażowany w forsowanie "ułatwień" nie umieści zapisu w regulaminie podforum, że nie wolno publikować rozpisek na otwartym forum rozpisek, ale jest obowiązek publikowania ich w podforach przypisanych danej armi, proszę o nie przenoszenie ich na siłę do tych działów. Na razie to nie jest obowiązek, a jeśli ktoś umieścił rozpiskę na forum ogolnym rozpisek a nie w dziale np. "Ogry" to być może miał ku temu powód
Może jestem jakiś dziwny, ale jak wchodzę na podforum rozpiski, to po to, żeby popatrzeć na pomysły najlepszych generałów, niezależnie od tego jakiej armii dotyczą.
Teraz, jak chce sprawdzić, czy np. Malal, Jankiel, Thurion wsadzili jakąś nową rozpiskę, na którą można z przyjemnością popatrzeć, muszę przewertować kilkanaście pod-tematów. Kiedyś miałem to w jednym miejscu.
Teraz dział "Rozpiski" stracił dla mnie urok. Jak mam kilkanaście-kilkadziesiąt razy kliknąć, żeby sprawdzić, czy KTOŚ ciekawy opublikował gdzieś (lecz nie wiadomo gdzie...) nową rozpiskę, to mi sie odechciewa, i wolę się zająć czymś innym
Dziękuje za wyrozumiałość
Coś na temat nowego układu działu "Rozpiski"
Od tego jest już temat...
KŁÓDKA
Stary układ forum Rozpisek powróci w ciągu paru godzin, tak zdecydowali użytkownicy w ankiecie.
KŁÓDKA
Stary układ forum Rozpisek powróci w ciągu paru godzin, tak zdecydowali użytkownicy w ankiecie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl