Arena Śmierci- poligon
Re: Arena Śmierci- poligon
Od czasu śmierci ostatniej Areny prawie w ogóle tu nie zaglądałem, ale widzę że Ateny mogą odżyć więc z chęcią się piszę na kolejną
Arrrrrrrrr, śmierć wszystkim elfom! PrzebywamDziad Zbych pisze:Ehem , OSTRZYĆ STRZAŁY !Byqu pisze:
OSTRZYĆ TOPORY!
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Arena Alive? WAAAAAGH!
Jakby ktoś był zainteresowany tematem: https://www.facebook.com/groups/mlotawk ... 693807664/
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
Eh, szkoda że cała historia Aren tak się zakończyła ( Akurat teraz w pandemie i siedzenie w domu byłaby super zajęciem...
Też czytam czasami stare areny i nachodzi mnie nostalgia.
Niestety z tego co pamiętam to ostatnie miały tak naprawdę 2-3 aktywnych graczy + game master, co było prawdziwym powodem przez który ta inicjatywa umarła (na ostatnią chyba nawet nie zapisała się odpowiednia liczba graczy).
Niestety z tego co pamiętam to ostatnie miały tak naprawdę 2-3 aktywnych graczy + game master, co było prawdziwym powodem przez który ta inicjatywa umarła (na ostatnią chyba nawet nie zapisała się odpowiednia liczba graczy).
No niestety ostatnią gdzie było max osób była 37, a ostatnią jaka zostala normalnie, w pełni odegrana była 38 tyle że tam było tylko 8 graczy :/ Ludzie też niestety nie mieli czasu pisać zbyt często. Szkoda że temat tak totalnie upadł bo teraz w sumie trzeba siedzieć w domach i można by się spiąć i spróbować jakąś zrobić, tylko trzeba mieć pewność że ktokolwiek byłby zainteresowany tematem
A szkoda, że przeszłość bo jednak Areny to była naprawdę super rozrywka i miejsce gdzie można było się w pewien sposób dzielić swoimi wypocinami
Na razie czysto teoretycznie - gdyby wystartowała nowa arena to znalazłoby się chociaż 8 osób czy już nikt tu nie zagląda?
"Spam jest sztuką, której nikt nie potrafi zrozumieć" - Anyix
"Pan Bóg nie gra w kości" - Albert Einstein
"Bo gra w Warhammera!" - Sa!nt
"Pan Bóg nie gra w kości" - Albert Einstein
"Bo gra w Warhammera!" - Sa!nt
BP jest mało żywe - głównie turnieje - discord i grupy na FB dzisiaj
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Teoretycznie ja też bym znalazł trochę wolnego czasu na jakąś szybką arenę śmierci Mam parę ciekawych pomysłów na porąbane postacie
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów