No to trochę krótkaManfred pisze:Ja natomiast mam łape 39 kto lepszy![]()

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ty, z tym że ja zaczynałem rok i miech temu, 56kg, 26 w rączceManfred pisze:a tam ja też na mase siekam a sprawdzić się zawsze możnaTomCio pisze:
A ja nawet nie znam swoich maxów, bo siła nie jest moim priorytetem, wpierw muszę wyjść z tej niedowagi i wyglądać jak człowiek.
Ja natomiast mam łape 39 kto lepszy![]()
Bo ty to gruby toster jesteśFanatyk pisze:W obwodzie bicepsa sie znaczy?
No, pewnie bije wielu z was, niekoniecznie mięsniem.
no ja też rok ćwicze tyle że byłem zmuszony do przerw 3 razy za każdym razem był to miesiąc w plecyTomCio pisze:
Ty, z tym że ja zaczynałem rok i miech temu, 56kg, 26 w rączce, obecnie jest 78kg i 37, więc jest ok! .
Może nadrobię, ale nie w tę niedzielę, a jednak dobrze robi wino do dobrego obiadku... szczególnie jeśli chodzi o spotkania starszego Hakostwa ze starszym SkavenblightcwemFensir pisze:To fatalnie, współczucia
Ale pociesz się tym, że niedługo antybiotyki się skończą, i sobie nadrobisz zaległości
Akurat w sobote dobrze, sam sie delikatnie rozchorowałem.Skavenblight pisze: @Fanatysiu
No w tę sobotę akurat nie![]()
Ale bez przesady, przecież zostajesz jakiś czas w Polsce, więc na pewno zdążymy![]()
Odpowiedziałbym ci na tą prowokację ale nie dam ci tej przyjemności.Szaman pisze:a to juz nie macie innych powodow do spotkania jak alkohol?Fanatyk pisze:O fak.
na jak długo nie możesz? Akurat kiedy ja przyjeżdzam...
W listopadzie skończyłem 17Reyki pisze:Tomcio a ty ile masz lat?
Ja w ramach WF w szkole podstawowej chodziłem do sekcji kulturystycznej ŁKS (7i8 klasa).
Z niedużego chłopca(162cm i 55 kg) zrobiłem się 80 kilogramowym potworem.
Fajnie by było bdyby sekcja nam nie padła i nie przerwali byśmy treningu.Tak organizm zaczął wariować i wszyscy moi koledzy(w tym i ja) zaczęli przybierac na masie ale w ten niekoniecznie pożądany sposób.
Teraz po 8 latach mam 176 cm wzrostu ważę 100kg mam 125 cm w klacie i 46cm w bicepsie ale w pasie też się ostatnio pojawiły 3 cyferki.Mam kłopoty z sercem i wątrobą(odżywki).
Fakt że kondycyjnie nadal nieźle wypadam.Ale wyglądam jak zwykły grubcio.
Więc jeśli jestes młody to nie przerywaj treningów bo to zrujnuje twoj organizm.I nie przesadzaj z odżywkami bo ci bebech siądzie.