Do podanego terminu zostały 2 tygodnie. Warto by było podać jakieś konkretne informacje.Shino pisze:dawno mnie tu nie bylo.
Jako, ze jest przerwa dosc dluga w masterach, to juz chcialem oglosic, ze w weekend 8-9 kwietnia odbedzie sie zgrupowanie chetnych o kadry.
Bedzie w Warszawie. Dokladna miejscowke podam na dniach.
Zapraszamy wszystkich chetnych
ETC 2017 - wybór kadry
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2017 - wybór kadry
Tego Jarek moze nie widziec
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
podalem na forum etc, stad tu nie robilem tego.
Bedzie ona w Admechu na Okęciu (dokladnego adresu nie pamietam).
(dostalem informacje, ze omzliwe, ze kadra znalazla lepsze miejsce ogolnie. Na pewno jednak wszystko bedzie. Imformacje mam nadzieje, ze jeszcz emi sie uda dzis przekazac. Zrobie to jak tylko ja dostane)
dokladne info o tym wrzuce jakos w pokolicach czwartku/piatku na forum turniejowym
Bedzie ona w Admechu na Okęciu (dokladnego adresu nie pamietam).
(dostalem informacje, ze omzliwe, ze kadra znalazla lepsze miejsce ogolnie. Na pewno jednak wszystko bedzie. Imformacje mam nadzieje, ze jeszcz emi sie uda dzis przekazac. Zrobie to jak tylko ja dostane)
dokladne info o tym wrzuce jakos w pokolicach czwartku/piatku na forum turniejowym
Oficjalne info od Shina.
Zgrupowanie odbędzie się 8 i 9 kwietnia w miejscowce klubu Dragon 'aleja krakowska 110/114'. Będzie ono w formie gry otwartej tzn. nie będzie turnieju, ale będą wolne stoły, będzie można przyjść i zagrać oraz skonfrontować się z kandydatami do etc. Koszt gry / dzień 10 zł.
Warunki są tam bardzo przyjemne, duża baza terenowa, normalne łazienki i sala konferencyjna na 40 stołów. Równolegle w sobotę odbywa się tam turniej x-wingów ale bez problemów się wszyscy pomiescimy. Zapraszam
Edit: osoby zamierzające przyjść proszę o PW- będziemy wiedzieli ile stołów rozstawic i jaki dobrać paringi
Zgrupowanie odbędzie się 8 i 9 kwietnia w miejscowce klubu Dragon 'aleja krakowska 110/114'. Będzie ono w formie gry otwartej tzn. nie będzie turnieju, ale będą wolne stoły, będzie można przyjść i zagrać oraz skonfrontować się z kandydatami do etc. Koszt gry / dzień 10 zł.
Warunki są tam bardzo przyjemne, duża baza terenowa, normalne łazienki i sala konferencyjna na 40 stołów. Równolegle w sobotę odbywa się tam turniej x-wingów ale bez problemów się wszyscy pomiescimy. Zapraszam
Edit: osoby zamierzające przyjść proszę o PW- będziemy wiedzieli ile stołów rozstawic i jaki dobrać paringi
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Pewnie żarówki świecą w innym kolorze ( http://lmgtfy.com/?t=i&q=berlin+light+bulbs )
No biorac pod uwage jakie warunki oferowali na narbutta, a okecie mialo byc podobno gorsze - to poprzeczka nie wisi wysoko xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Bardzo dziękuję, że bez jakiejkolwiek informacji dokonaliście zmiany miejsca. Gratuluję postawy.Janus pisze:Oficjalne info od Shina.
W czym gorsze? No bo na pewno nie jeśli chodzi o warunki do gry.-Qc- pisze:No biorac pod uwage jakie warunki oferowali na narbutta, a okecie mialo byc podobno gorsze - to poprzeczka nie wisi wysoko xD
A skad ja mam wiedziec bobson ze stolicy nie jestem, tak chlopaki mowili... a na bazylu byl sajgon
Kuc, mamy tam 11 stołów z matami, z najwyższej jakości terenami i sporo miejsca. Nikt nigdy tam nie narzekał na grę, a przynajmniej nie słyszałem. Teraz się dowiaduję, że podobno jest tam dramat i warunki gorsze niż na Narbutta? Serio?
Adeptus był zaklepany od kilku tygodni i niestety nikt mi nie dał znać, że wybraliście inną miejscówkę. Pojechałem wczoraj kupić 11 pól, bo to jedyny teren którego brakowało, żeby wszytko było na tip-top. W sumie specjalnie na zgrupowanie. No ale nie ważne. Miłej zabawy życzę, bo podobno tam w sobotę jest turniej w x-winga na 30+ osób. Napewno warunki będą lepsze niż na Narbutta.
Adeptus był zaklepany od kilku tygodni i niestety nikt mi nie dał znać, że wybraliście inną miejscówkę. Pojechałem wczoraj kupić 11 pól, bo to jedyny teren którego brakowało, żeby wszytko było na tip-top. W sumie specjalnie na zgrupowanie. No ale nie ważne. Miłej zabawy życzę, bo podobno tam w sobotę jest turniej w x-winga na 30+ osób. Napewno warunki będą lepsze niż na Narbutta.