[Kraków] 25.03 MDK, 4500
Ja niestety tylko na 2 bitwy bo muszę do pracy potem wracać, ale jeśli utrzymamy to na przyszłe turnieje to tez będę się pisał
Moja przedpłata dotarła? Posłałem przedwczoraj. Kerszur niestety nie da rady.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
PAWLAK pisze:Moja przedpłata dotarła? Posłałem przedwczoraj. Kerszur niestety nie da rady.
Sprawdziłem specjalnie i nie widzę - możesz sprawdzić ze swojej strony czy na pewno wyszła?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Dzięki wszystkim za mile spędzona sobotę. W szczególności Dibowi, Eltowi oraz Szymowi temu ostatniemu gratulujac 3 miejsca
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Polak poleci nawet na drzwiach od stodoły.Eltharion pisze:Laik nie brakowało ci czegoś?
Rozumiem wpadniesz na turniej do Katowic po swoje drzewo ?
Dzięki za turniej, mam nadzieję że się podobało
Wyniki :
1. Laik SE 56
2. PiotrekN EoS 52
3. Szymu OG 46
4. DarekH VS 41
5. Albo_Albo HE 39 ( brak przedpłaty)
6. Baszut OK 37
7. Pawlak EoS 36
8. Jackie WDG 35 (brak przeplaty)
9. Medzik EoS 34
10. Traxors OG 28 (brak przedpłaty)
11. Benek VC 27 (brak przedpłaty)
12. Elt HE 23
13. Michał SA 21
14. Dibo BH 13 (brak przedpłaty)
15. Shady SA 3
Jak oceniacie obiad?
@ Eltharion - drzewo jest słabe:)
Wyniki :
1. Laik SE 56
2. PiotrekN EoS 52
3. Szymu OG 46
4. DarekH VS 41
5. Albo_Albo HE 39 ( brak przedpłaty)
6. Baszut OK 37
7. Pawlak EoS 36
8. Jackie WDG 35 (brak przeplaty)
9. Medzik EoS 34
10. Traxors OG 28 (brak przedpłaty)
11. Benek VC 27 (brak przedpłaty)
12. Elt HE 23
13. Michał SA 21
14. Dibo BH 13 (brak przedpłaty)
15. Shady SA 3
Jak oceniacie obiad?
@ Eltharion - drzewo jest słabe:)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Dziękuje za bardzo fajnie spędzoną sobotę - dziękuję przeciwnikom - Albo_Albo , Michałowi i Pawlakowi oraz Laikowi za organizację. W końcu przekonałem się do magii.
Co do obiadu - jak dla mnie bomba - pyszna zupa pomidorowa , schabowy tez bardzo dobry.
Co do obiadu - jak dla mnie bomba - pyszna zupa pomidorowa , schabowy tez bardzo dobry.
Hej
Dzięki wszystkim za grę, gratuluje zwycięstwa Laikowi, i dziękuje moim przeciwnikom, w szczególności za cierpliwość
Odnośnie obiadu - świetny pomysł, mam nadzieje że się wpisze trwale w program turnieju, zaś sam obiad bardzo smaczny, nigdy się jeszcze dotąd nie spotkałem aby był tak profesjonalnie zapakowany. Jedyna sugestia to dobrze by było złożyć zamówienie w okolicach początku drugiej bitwy - aby przyszło tak z 30 min przed 3 bitwą
Pozdrawiam, i do zobaczenia w kwietniu
Dzięki wszystkim za grę, gratuluje zwycięstwa Laikowi, i dziękuje moim przeciwnikom, w szczególności za cierpliwość
Odnośnie obiadu - świetny pomysł, mam nadzieje że się wpisze trwale w program turnieju, zaś sam obiad bardzo smaczny, nigdy się jeszcze dotąd nie spotkałem aby był tak profesjonalnie zapakowany. Jedyna sugestia to dobrze by było złożyć zamówienie w okolicach początku drugiej bitwy - aby przyszło tak z 30 min przed 3 bitwą
Pozdrawiam, i do zobaczenia w kwietniu