Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Kosy squigi, SQUIGI, suig
nie takiej oryginalnej ^^
to jest kontynuacja armii, którą malowała Shizune, a tam był taki już mangler więc trzeba było jakoś się dostosować i w sumie te kolorki mi się tak bardzo, bardzo podobają. Ogólnie "odpatrzone"
@Darek
kolorki tutaj to jak wyżej.
Co do fotek zawsze daję tak aby nie przekraczały ani 800 ani 600
to jest kontynuacja armii, którą malowała Shizune, a tam był taki już mangler więc trzeba było jakoś się dostosować i w sumie te kolorki mi się tak bardzo, bardzo podobają. Ogólnie "odpatrzone"
@Darek
kolorki tutaj to jak wyżej.
Co do fotek zawsze daję tak aby nie przekraczały ani 800 ani 600
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Świetnie pomalowane te modele. Razem wyglądają na prawdę zacnie .
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ten żółty... To mój ulubiony żółty w internecie.
To teraz ciąg dalszy szczurków:
i szczurza armia nieco rośnie w siłę, poprzednie oddziały są pod linkiem:
https://goo.gl/photos/hwnsKJ8bSGpJzwHJ6
i szczurza armia nieco rośnie w siłę, poprzednie oddziały są pod linkiem:
https://goo.gl/photos/hwnsKJ8bSGpJzwHJ6
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
No nieźle. Kawał dobrej roboty , brawo!
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
HERESY!Witold pisze:bardzo ładnie malujesz, kolego. szkoda, że nie okrągłe podstawki
Modele pierwsza klasa, wyglądają jak żywe.
Witold inkwizytor zapewne Cie juz szuka ;p
Szczurki mi sie podobaja Bardzo klimatyczne krysztaly / spaczeń na podstawkach. Wygladaja super
Szczurki mi sie podobaja Bardzo klimatyczne krysztaly / spaczeń na podstawkach. Wygladaja super
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
A gdzie czołgi?
Wisła Kraków.
Z WoChem
taki upek:
Armia wojowników czincza.
Podstawki pomysł i wykonanie właściciela, podobnie jak i sklejanie i piłowanie ludków ^^
I dalsza, niemiecka ofensywna, tym razem przywlekli ze sobą naprawdę ciężki sprzęt
Armia wojowników czincza.
Podstawki pomysł i wykonanie właściciela, podobnie jak i sklejanie i piłowanie ludków ^^
I dalsza, niemiecka ofensywna, tym razem przywlekli ze sobą naprawdę ciężki sprzęt
nie mogę na to nic poradzić, ja bym robił czarno-szare, takie zawsze są najlepsze do wszystkiegojackie pisze: Pomysł z tak zielonymi podstawkami nietrafiony. Sorry ale w tym zestawieniu wygladaja jak smerfy:)
Były smerfy to czas na Gargamele, a w sumie Klakiery bo czerwone nieco, Gargamele tez będą w pełnej krasie
Jeśli szły na kod pocztowy krakowski to całkiem to prawdopodobne. I możesz być pewny, że będą bardzo kochaneDuderson pisze:Sprzedałem podobną piątkę w zeszłym miechu na Allegro, zastanawiam się, czy to ci sami Jeśli tak, to trafili w dobre ręce