Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: Hearthstone

Post autor: QQrydza »

to sa wszystko 1.04?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

ta :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Mam pro tip dla stawiających pierwsze kroki w gwincie - face is the place :-)
IMHO w nowej mecie agroo straci pazur - rządzić będą tempo deki hunter, rogue, elementale i jade druid

QQrydza
Prawie jak Ziemko

No fajna rada xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

face is the place :-)
I tak pozostanie póki nie pojawią się w grze jakieś alternatywne warunki zwycięstwa inne niż zjechanie hp przeciwnika do zera :P .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Fajny podkast o HSie robi go Panda.
Omówienie kart z Ungoro i alternatywy dla HSa.
https://youtu.be/ntll4YwGYq8

minority
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: minority »

Kupił ktoś preorder? Pochwalcie sie ile zebraliscie na dodatek,ja około 3k golda i 4k pyłu

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Nic nie k upuje bo foch na podwyzki. Mam 6k golda i worki pylu za odchodzace do lamusa karty

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Ja będę miał podczas premier 3k golda i 1k pyłu. Do tego pył z odpadających kart i te 5 pakietów od blizzarda. Zamierzam szybko ogarnąć top karty do decków i cisnąć golda na kolejny dodatek :P
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

Po wyjsciu Ungoro bedzie mozna spylowac wszystkie 3 dodatki: Blackrock Mountain, Grand Tournament, League of Explorers? Czy tylko pierwszy?
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Semi pisze:Po wyjsciu Ungoro bedzie mozna spylowac wszystkie 3 dodatki: Blackrock Mountain, Grand Tournament, League of Explorers? Czy tylko pierwszy?
Wszystkie ;)
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Ja tam pyłował bym tylko zbędne karty śluzorzer, szatkownik i dr7 są ever green ;-P
Nie mogę doczekać się na nowego wild nozroth reno quest priesta ;-)

P.S. wild jednak ma duuużo większą różnorodność deków

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Wilda niestety nie wspieraja a akzdy w duszy chce wygrac blizzcon :D

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Wspierają np tak że nie zabierają Ci kart i nagroda za ranking w wildzie = nagroda za rank w standardzie.
Ja tam lubie pograć i w to i w to a dusza zbieracza zabrania mi cokolwiek pyłować.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Mowili, ze w tym sezonie maja wspierac wild mocniej i robic nawet turnieje dla niego. Ja moim deathrattle hunterem uwielbiam grac w wildzie i jest to moj ulubiony deck ever.

Przejrzalem dodatek - legendy co od razu bede chcial zrobic to quest do warriora, huntera oraz pania od deathrattle. Reszta imho jest taka se. Klasowe legendy jakos nie wbijaja w fotel mam wrazenie. W sumie to dobrze, bo wiekszosc dobrych kart to commony i rary.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Od nowego roku rakiem będzie hunter na raptorach... Agroo, Agroo never changes... :-(

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Mam podobnie jak Ziemko. Dodam jeszcze quest do shamana bo narzeczona lubi murlocki :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Hunter na raptorach to nie jest aggro...

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemko pisze:Hunter na raptorach to nie jest aggro...
Ty tak myślisz :D a prosi wymyślą, że to będzie aggro :D
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Questy trzeba wycraftowac? nie beda gratisem? lameeee

Jak gokish chcesz zrobic z rapotorw aggro jak wchodzą w 9+. Mid range control jak nic

ODPOWIEDZ