Gildia Kupiecka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Gildia Kupiecka
.........
Ostatnio zmieniony 26 mar 2017, o 16:13 przez majk, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, na sprzedaz mam armie krasnoludow:
Lord&heroes:
Belegar- plastik, zaczete malowanie
runelord- plastik, zaczete malowanie
runesmith- plastik, zlozony z bitsow
inzynier (nie pamietam imienia)- plastik, sklejony
berserker- plastik, podkald czarny
thane bsb, plastik, zlozony z bitsow
piechota:
24 ironbreakers- plastiki
23 hammerers- 18 plastikow oryginalnych plus 5 z zywicznym cialkiem i reszta bitsow plastkowych
20 irondrakes- plastiki, czesc ma sklejone tylko korpusy
20 pathfinders z avatars of war- niesklejone
maszyny:
gyrocopter/bomber- wypraski
2x dzialo/ organki- plastiki sklejone tak, ze mozna zmienic uzbrojenie, plus kazde ma 3 zalogantow
plus cala masa bitsow, 10 odlewow cialek ironbreakerow (trzba skleic,polatac, dodac bitsy i bedzie kolejny oddzial)
Sprzedam jako calosc za 950zl juz z wysylka
Lord&heroes:
Belegar- plastik, zaczete malowanie
runelord- plastik, zaczete malowanie
runesmith- plastik, zlozony z bitsow
inzynier (nie pamietam imienia)- plastik, sklejony
berserker- plastik, podkald czarny
thane bsb, plastik, zlozony z bitsow
piechota:
24 ironbreakers- plastiki
23 hammerers- 18 plastikow oryginalnych plus 5 z zywicznym cialkiem i reszta bitsow plastkowych
20 irondrakes- plastiki, czesc ma sklejone tylko korpusy
20 pathfinders z avatars of war- niesklejone
maszyny:
gyrocopter/bomber- wypraski
2x dzialo/ organki- plastiki sklejone tak, ze mozna zmienic uzbrojenie, plus kazde ma 3 zalogantow
plus cala masa bitsow, 10 odlewow cialek ironbreakerow (trzba skleic,polatac, dodac bitsy i bedzie kolejny oddzial)
Sprzedam jako calosc za 950zl juz z wysylka
Ostatnio zmieniony 7 lut 2017, o 09:37 przez qoval10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brushlicker
- Falubaz
W zeszłym roku ostatni metalowy wzór chodził po 50-80zł, nie wiem jak teraz.
Na sprzedaż nie mam, ale mogę się wymienić na coś ciekawego.
Na sprzedaż nie mam, ale mogę się wymienić na coś ciekawego.
Witam,
z racji tego że kończę z hobby na dobre (po 18 latach )wyprzedaje resztki:
- 30 farbek citadel - różne rzuty, wszystko sprawne, niektórych może być końcówka, niektóre w ogóle nie ruszone, pełen spis rzucam na priw, do tego dorzucę green stuff, trawkę w fotce, trawkę w 'macie'
- moje bitz pudło. 18 lat w hobby. Jest w nim prawie kompletny Leman Russ z którego miał być steam tank, gryf z IOB, od ciula ogrowych bitzów, dwarfowych, szkieletów, orków, skavenów. do tego drugie pudło z gipsowymi elementami na podstawki/ makiety. Wysyłam zdjęcia - lepiej oddają skalę, ilość i egzotykę
- Figurki OOP:
Burlok, Lord z dwuręcznym toporem i skrzydlatym hełmem z 6ed, lord z dwuręcznym toporem z 7ed, runelord, inżynier 7ed, miner champion 6ed, TWD 6ed, champion rangerów6ed, sztandarowy Longbeardów który służył mi jako BSB,jacyś slayerzy - wszystko metal, miner bardzo przyzwoicie pomalowany reszta w czarnym podkładzie/ na golasa z warstwą kurzu.
- organki 7ed.
Zdjęcia wysyłam na maila. Zapytania cenowe przez PW. W sumie najchętniej pozbyłbym się wszystkiego 'na raz'. Bez przeginek cenowych, wiem ile to jest warte, ale jestem skłonny do negocjacji
Jeśli nie pójdzie przez forum do końca tygodnia to wrzucam na allegro/olx.
z racji tego że kończę z hobby na dobre (po 18 latach )wyprzedaje resztki:
- 30 farbek citadel - różne rzuty, wszystko sprawne, niektórych może być końcówka, niektóre w ogóle nie ruszone, pełen spis rzucam na priw, do tego dorzucę green stuff, trawkę w fotce, trawkę w 'macie'
- moje bitz pudło. 18 lat w hobby. Jest w nim prawie kompletny Leman Russ z którego miał być steam tank, gryf z IOB, od ciula ogrowych bitzów, dwarfowych, szkieletów, orków, skavenów. do tego drugie pudło z gipsowymi elementami na podstawki/ makiety. Wysyłam zdjęcia - lepiej oddają skalę, ilość i egzotykę
- Figurki OOP:
Burlok, Lord z dwuręcznym toporem i skrzydlatym hełmem z 6ed, lord z dwuręcznym toporem z 7ed, runelord, inżynier 7ed, miner champion 6ed, TWD 6ed, champion rangerów6ed, sztandarowy Longbeardów który służył mi jako BSB,jacyś slayerzy - wszystko metal, miner bardzo przyzwoicie pomalowany reszta w czarnym podkładzie/ na golasa z warstwą kurzu.
- organki 7ed.
Zdjęcia wysyłam na maila. Zapytania cenowe przez PW. W sumie najchętniej pozbyłbym się wszystkiego 'na raz'. Bez przeginek cenowych, wiem ile to jest warte, ale jestem skłonny do negocjacji
Jeśli nie pójdzie przez forum do końca tygodnia to wrzucam na allegro/olx.
As I walk through the valley of the shadow of death I am not afraid 'cause I'm the BIGGEST MOTHERFUCKER in the whole valley!
Gen. George S. Patton
Gen. George S. Patton
Sprzedam Krasie, pozostało niewiele. Zdjęcia na priv.
Herosi:
Dragon slayer (finecast, jeszcze w blistrze)
Specjale:
Thorgrim Grudgebearer finecast
Belegar Ironhammer finecast
Grim Burloksson finecast
Krag the Grimm,metal
White Dwarf, metal,
Alrik and the Shieldbearers (lord na tarczy), metal, pomalowany,
Klocki:
Longbeards 10 starszych chyba z 4 ed., metal oczywiście,
thunderers 10 starszych chyba z 4 ed., metal oczywiście, w zasadzie to jest ich 11.
Mam też do sprzedania "najnowszego" army booka krasnali z 8ed (nie pamiętam, czy PL czy ENG ale jest to do sprawdzenia) oraz rulebook 8ed w stanie nmt.
Herosi:
Dragon slayer (finecast, jeszcze w blistrze)
Specjale:
Thorgrim Grudgebearer finecast
Belegar Ironhammer finecast
Grim Burloksson finecast
Krag the Grimm,metal
White Dwarf, metal,
Alrik and the Shieldbearers (lord na tarczy), metal, pomalowany,
Klocki:
Longbeards 10 starszych chyba z 4 ed., metal oczywiście,
thunderers 10 starszych chyba z 4 ed., metal oczywiście, w zasadzie to jest ich 11.
Mam też do sprzedania "najnowszego" army booka krasnali z 8ed (nie pamiętam, czy PL czy ENG ale jest to do sprawdzenia) oraz rulebook 8ed w stanie nmt.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2017, o 14:47 przez spot, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Poszukuję
- metalowych inżynierów
- Josef Baugman
- Obecni Hammerersi/Longberdsi
- Thorgrim
- Ungrim
- metalowych inżynierów
- Josef Baugman
- Obecni Hammerersi/Longberdsi
- Thorgrim
- Ungrim
Odkopałem jeszcze trochę figurek krasnoludów:
-30 wojowników z bronią jednoręczna i tarczami
-20 wojowników z bronią dwuręczna
-10 Górników
-10 Thunderers
-8 Quarrellers
-8 Hammers (chyba żywica)
-balistę (metalowa)
-armata
-organki
-kowal run (chyba)
- Zabójca
Figurki są w większości niepomalowane, chętnym wyślę zdjęcia na PW. W Warszawie możliwy odbiór osobisty.
-30 wojowników z bronią jednoręczna i tarczami
-20 wojowników z bronią dwuręczna
-10 Górników
-10 Thunderers
-8 Quarrellers
-8 Hammers (chyba żywica)
-balistę (metalowa)
-armata
-organki
-kowal run (chyba)
- Zabójca
Figurki są w większości niepomalowane, chętnym wyślę zdjęcia na PW. W Warszawie możliwy odbiór osobisty.
Kupię trochę figurek dwarfów, to co potrzebuję zamieniam w temacie poniżej:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 45&start=0
Wszystkie oferty proszę wysyłać na PW.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 45&start=0
Wszystkie oferty proszę wysyłać na PW.
Ostatnio zmieniony 4 kwie 2017, o 16:55 przez Fubuki, łącznie zmieniany 2 razy.
Perfer et obdura, dolor hic tibi proderit olim
kupię....metalowych slayerów....
wiem, 80 których mam ( już niedługo wszyscy pomalowani) to mało....chcę więcej więcej...
kupię też metalowych ironów ( starych), klony, piechotę z dwurakami...może nowych strzelców ( tych z plastikowych ironów)
wiem, 80 których mam ( już niedługo wszyscy pomalowani) to mało....chcę więcej więcej...
kupię też metalowych ironów ( starych), klony, piechotę z dwurakami...może nowych strzelców ( tych z plastikowych ironów)