Galeria Bretonni by Legion - up: kotr
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Bretonni by Legion - up: kotr
Champ fajny
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Pierwszy łepek to rycerz zakonny imperialny, do paczki był kiedyś dorzucany zestaw z głowami i sprzętem dla wyznawców Ulryka, właściwie nie wiem czy nadal jest. Heh, ta figurka to w ogóle składak z wielu części, ale myślę, że czciciele Ulryka w Bretonni też mogą się znaleźć
Hełm drugiego zaś Scibora, tylko dostał rogi i frędzle, które niegdyś były włosami tej pani, ona zaś zmieniła głowę i broń, długa historia, i wygląda tak. U mnie żadne części się nie marnują
Hełm drugiego zaś Scibora, tylko dostał rogi i frędzle, które niegdyś były włosami tej pani, ona zaś zmieniła głowę i broń, długa historia, i wygląda tak. U mnie żadne części się nie marnują
Vae victis!
Hmmm, dawno tu nie zaglądałem
Warhammera (czy jak to się dziś zowie?) przestałem grać dawno temu, ale Betończycy (czy jak oni się teraz nazywają? ) leżą zakurzeni na półce, tuż obok mojego biurka i patrzą ma mnie takim smętnym wzrokiem...
Czyli po niecałych trzech latach skończyłem kolejny oddział rycerzy królestwa Takie moje pożegnanie z Warhammerem
Warhammera (czy jak to się dziś zowie?) przestałem grać dawno temu, ale Betończycy (czy jak oni się teraz nazywają? ) leżą zakurzeni na półce, tuż obok mojego biurka i patrzą ma mnie takim smętnym wzrokiem...
Czyli po niecałych trzech latach skończyłem kolejny oddział rycerzy królestwa Takie moje pożegnanie z Warhammerem
Vae victis!
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Kolorowo i bardzo bretońsko, świetny oddział.
Super!
Bardzo czuć klimacik
Bardzo czuć klimacik
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Baaaaardzo fajne pomalowane. Super wyglądają te modele razem:)
Świetny oddział
Aktualizacja po dwóch latach, może jeszcze Warhammer nie jest całkiem stracony
Aktualizacja po dwóch latach, może jeszcze Warhammer nie jest całkiem stracony
Wisła Kraków.
Przez całe lata, gdy grywałem Warhammera ordynarnie proksowałem trebusz.
Dziś, gdy już Warhammera nie gram, postanowiłem to naprawić
Model to wydruk 3D, projekt pobrałem stąd - https://www.thingiverse.com/thing:2854735
Nawet działał zanim pomalowałem i zakleiłem na amen
Swoją drogą, nie ma ktoś na sprzedaż jakiś chłopów w niebojowych pozach do obsługi?
Dziś, gdy już Warhammera nie gram, postanowiłem to naprawić
Model to wydruk 3D, projekt pobrałem stąd - https://www.thingiverse.com/thing:2854735
Nawet działał zanim pomalowałem i zakleiłem na amen
Swoją drogą, nie ma ktoś na sprzedaż jakiś chłopów w niebojowych pozach do obsługi?
Vae victis!
Bardzo fajne wyglada to cos do miotania kamieni
Tarcza daje klimatu!
Tarcza daje klimatu!
Jak na zwyklych kmietków to malowanie jest dobre.
Na stole na pewno beda dobrze wygladac
Gratki!
Na stole na pewno beda dobrze wygladac
Gratki!