Grolshek pisze:FC Drukarnia. Tyle w temacie.
Jak dobrze, że byłem w kinie na Loganie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Grolshek pisze:FC Drukarnia. Tyle w temacie.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Realowi drukują cały sezon, Grolsiu ... Weź choćby ostatni meczyk... Powinni grać w dziesiątkę już w 1 połowie...Grolshek pisze:FC Drukarnia. Tyle w temacie.
UEFA to burdel.smiejagreg pisze:Jak tam chłopcy po meczu Realu? Kolejne drukarstwo że aż miło. Trzeba było wywalić Vidala, bo było groźnie. A że Casemiro zamiast Vidala miał wylecieć, to już nie wspomnę... Cóż, żeby dostać czerwień grając przeciw Realowi wystarczy ... czysto wybić piłkę A jak widać, że 10 gości też zagraża, to najlepiej uznać gola z metrowego spalonego, żeby już nie było złudzeń. Nie da się tak grać... Coraz rzadziej oglądam mecze. akurat tego chciałem obejrzeć, a tu to samo, co w lidze , ech ...
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Boli cię, że taka chujowa jest ta wisełka?Szczwaniak pisze:Juventus zapraszam do oglądania a nie jakieś panienki
Fakt faktem, że masakra co sędziowali wczoraj. jak bym legię oglądał.
Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr, pzdrBobson pisze:Boli cię, że taka chujowa jest ta wisełka?Szczwaniak pisze:Juventus zapraszam do oglądania a nie jakieś panienki
Fakt faktem, że masakra co sędziowali wczoraj. jak bym legię oglądał.