[Wrocław] Twierdzowe Granie I 29.04
Re: [Wrocław] Twierdzowe Granie I 29.04
Tak, z rezerwy wszedł Tombo.
Osoby, które nie dosłały rozpiski w terminie:
Tombo
Osoby, które nie dosłały rozpiski w terminie:
Tombo
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2017, o 23:31 przez JarekK, łącznie zmieniany 3 razy.
Jak chcesz blesu pograć to wysyłaj rozpe. Na pewno ktoś nie przyjdzie czy coś podobnego. A przy okazji, przyda się poborca podatkowy 
Rozpiski wysłane na maile. Chyba poszły 3 razy, bo skrzynka nie chciała współpracować.
Niech każdy kto nie wysyłał w .rst sprawdzi czy jego rozpiska się zgadza z wysłaną przeze mnie, bo mogłem się gdzieś przy przeklepywaniu pomylić.

Rozpiski wysłane na maile. Chyba poszły 3 razy, bo skrzynka nie chciała współpracować.

Niech każdy kto nie wysyłał w .rst sprawdzi czy jego rozpiska się zgadza z wysłaną przeze mnie, bo mogłem się gdzieś przy przeklepywaniu pomylić.
Nie, nie mam czasu, ale coś Leszek Kinasz pytał. Z kluczami i po haracz będzie AdamJarekK pisze:Jak chcesz blesu pograć to wysyłaj rozpe. Na pewno ktoś nie przyjdzie czy coś podobnego. A przy okazji, przyda się poborca podatkowy

- Slayer Zabójców
- Masakrator
Ja nie mam takich problemów jak wy... pracę kończę o godzinie 8 rano w sobotę 

Panowie wybaczcie, ale za późno sprawdziłem wątek i jutro niestety mam pracę i nie załatwię zamiany. Zaskoczył mnie fakt wskoczenia z drugiej pozycji rezerwowej 

Nie ma problemu. Krzyhu się załapał z "ostatniego" miejsca. W sumie chyba nie było sytuacji, żeby ktoś na rezerwie został i nie miał miejsca na turnieju. 
Chciałbym przypomnieć o wymogu posiadania rozpiski w formie czytelnej, najlepiej wydrukowanej.
Do zobaczenia jutro

Chciałbym przypomnieć o wymogu posiadania rozpiski w formie czytelnej, najlepiej wydrukowanej.
Do zobaczenia jutro

Wiem, że to zabrzmi jak kpina, ale wychodzi że nie jestem w stanie zasnąć przed 5 rano, a 3 godziny snu to zdecydowanie za mało, także mnie nie będzie niestety.
Przepraszam bardzo tych, co będą musieli pauzować przez brak pary.
Przepraszam bardzo tych, co będą musieli pauzować przez brak pary.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Czy w przyszłym tygodniu planujecie jakis event?

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
@ lwieserce - Nic mi na razie o tym nie wiadomo.
WYNIKI: (nick/armia/Duże pkt z bitew/malowanie/wynik)
1. Jarekk HE 47+15=62
2. Okoń SA 43+16=59
3. Adam HE 43+12=55
4. Wind_sower KoE 36+14=50
5. Slayer Zabójców DH 33+15=48
6. kangur DE 31+14=45
7. Cerverius DE 29+14=43
8. Miechu WoDG 23+15=38
9. Skwara VS 24+14=38
10. Arturius HE 22+15=37
11. Janek SE 13+14=27
Wielkie dzięki za przyjście i zapraszamy ponownie!
Wyniki do ligi pójdą z opóźnieniem (chyba w czwartek), co jest spowodowane moim wyjazdem.
WYNIKI: (nick/armia/Duże pkt z bitew/malowanie/wynik)
1. Jarekk HE 47+15=62
2. Okoń SA 43+16=59
3. Adam HE 43+12=55
4. Wind_sower KoE 36+14=50
5. Slayer Zabójców DH 33+15=48
6. kangur DE 31+14=45
7. Cerverius DE 29+14=43
8. Miechu WoDG 23+15=38
9. Skwara VS 24+14=38
10. Arturius HE 22+15=37
11. Janek SE 13+14=27
Wielkie dzięki za przyjście i zapraszamy ponownie!
Wyniki do ligi pójdą z opóźnieniem (chyba w czwartek), co jest spowodowane moim wyjazdem.