[Bielsko-Biała] 6.05.2017, Gnomowe Manewry 2017 vol.III
[Bielsko-Biała] 6.05.2017, Gnomowe Manewry 2017 vol.III
6 maja (sobota) sklep GNOM i klub Ósma Bila zapraszają na turniej na zasadach 9th Age.
Miejsce: Sklep GNOM, Bielsko-Biała, ul. 3 Maja 3/3
Gramy na zasady The 9th Age v1.3
Format 4500 punktów, 3 gry
Zapisy od 9:30, start 10:00 - spóźnialscy zostaną sparowani ze sobą!
Wpisowe 20zł/osoba
Gramy na 20VP, Secondary Objectives +/-3 duże pkt
Nagrodami będą bony do sklepu GNOM. Ich wartość i ilość jest uzależniona od frekwencji.
Lista chętnych:
1. Eltharion
2. Varred
3. Jackie
4. Traxors
5. Janek
6. Qc
7. Chomik ZKF
8. Mamut
9. Konrad
10. Szaitis
11. BigBossM
12. Krzemi
13. Bober
14. Bercik
15. Solo
16. Zeppelin
17. Lothar
18. DeBelial
Miejsce: Sklep GNOM, Bielsko-Biała, ul. 3 Maja 3/3
Gramy na zasady The 9th Age v1.3
Format 4500 punktów, 3 gry
Zapisy od 9:30, start 10:00 - spóźnialscy zostaną sparowani ze sobą!
Wpisowe 20zł/osoba
Gramy na 20VP, Secondary Objectives +/-3 duże pkt
Nagrodami będą bony do sklepu GNOM. Ich wartość i ilość jest uzależniona od frekwencji.
Lista chętnych:
1. Eltharion
2. Varred
3. Jackie
4. Traxors
5. Janek
6. Qc
7. Chomik ZKF
8. Mamut
9. Konrad
10. Szaitis
11. BigBossM
12. Krzemi
13. Bober
14. Bercik
15. Solo
16. Zeppelin
17. Lothar
18. DeBelial
Ostatnio zmieniony 5 maja 2017, o 11:25 przez debelial, łącznie zmieniany 12 razy.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Bartek idź do pracy lepiej,i nie kłóć się o 5 zł ...
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Proszę wstępnie dopisać Pawlak EoS oraz Kerszur EoS lub DH 
PS Eltarion walcz, kapitalista walczy o każdą złotówkę

PS Eltarion walcz, kapitalista walczy o każdą złotówkę

"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Serio Eltharion, pomyśl trochę co dostajemy w gnomie za te wejściowke - imo warto po stokroć i jest to jedna z lepszych ofert jakie znam.
Czy będę czy nie to duzo zależy, wiec się jeszcze nie deklaruję
Czy będę czy nie to duzo zależy, wiec się jeszcze nie deklaruję
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Poziom bagienny w zakresie seksizmu i inteligencji, który prezentujesz w zasadzie jest obraźliwy i nie miałbym nic przeciwko, zeby ktoś Ci wlepił warna
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
I takie BP mi się podoba. Wojny, batalie i potyczki 

"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Adam nie pier...l tylko wbijaj na forum 9tki - jest okazja zagrać w Herford bo 2 graczy dropowało w ostatniej chwili: ETC-Warmup 2017 in Germany - presented by TG PLAY!
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Xargos, Debelial, będziecie? Lista zgłosoznych wygląda marnie, ale ja bym się wstepnie wybrał, Bartosz też
Ostatnio zmieniony 2 maja 2017, o 10:27 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.