Slaughterer's Blade

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Slaughterer's Blade

Post autor: Kruti »

Mam taką kwestię: rozumiem, że Slaughterer's Blade może używać tylko bohater zdefiniowany jako single model on foot (tzn. np. już nie Doom Bull). Czy się mylę?
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

single model on foot to Doom bull też o ile mi wiadomo. nawet jeśli jest na 40x40 to nadal piechota.

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Gelo pisze:single model on foot to Doom bull też o ile mi wiadomo. nawet jeśli jest na 40x40 to nadal piechota.
Czy to jest gdzieś "oficjalnie uściślone"?
Obrazek

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

tak może brać. patrz opis na początku podręcznika gdzie są wymieniane typy żołnierzy - ogry i minusie to piechota tyle że na 40*40

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

BOGINS pisze:tak może brać. patrz opis na początku podręcznika gdzie są wymieniane typy żołnierzy - ogry i minusie to piechota tyle że na 40*40
OK. dzięki.
Obrazek

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

BOGINS pisze:tak może brać. patrz opis na początku podręcznika gdzie są wymieniane typy żołnierzy - ogry i minusie to piechota tyle że na 40*40
nawet do domkow moga wchodzic! :D
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

was chyba pogielo??? czyli rozumiem ze takze minotaur ma -1 do strzelania do niego i chodzi normalnie po lesie jak kazdy inny normalny singel model on foot??? no nie wydaje mi sie...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Proponuje Ci wrocic do lektury podrecznika. Szkocja Ci nie sluzy :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

ODPOWIEDZ