les debiles et les enfants terribles: Kruti i Tomash znowu;)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Fanatyk pisze:Noże wam dać i zamknąć w jednym pokoju
I światło zgasić.
Jesus fucking Christ.Malal pisze: A jesli chodzi o stary klimat to na DMP w tym roku mozna bylo poczuc stare czasy za sprawa pewnego starszego pana - Marcina Galocha i mlodziutkiego i krewkiego zawodnika - Niedbala. "Ty stary chuju bawi Cie oszukiwanie malych dzieci?" Zostawmy to jako symbol starych lat ktory niech nie wraca
Może więc Niedbal z Bratem Bliźniakiem, proponującym innemu Mistrzowi Starej Szkoły „Ja ci chuju dopierdolę” mają być synonimem „Enfants Terribles” w stylu Cocteau?
Widzę, że każda epoka ma takich „Enfants Terribles” na jakich zasługuje.
Dno.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Bo to zdanie złożone było.
Ogólnie rzecz biorąc, zaczynam rozumieć Stare Pierniki Które Nie Chcą Spędzać Wolnego Czasu w Takim Towarzystwie.
O ile młodzieńcze próby pomylenia się na swoją korzyść o 800 punktów przy liczeniu, schowania Kowadełka Szerokiego na Sześć Milimetrów za Górą, czy inne niezliczone młodzieńcze zagrywki rozczulają mnie, to „Dorosłe” załatwianie sprawy z przeciwnikiem niezbyt mi imponuje. Siłownia i przystanek autobusowy, czy buda z piwem – to nie moje hobby.
Może Twoje. Nie wnikam.
Edit – Wybacz Tomku (Malalu), ale zawartość tego tematu mnie mocno zniesmaczyła, ten cholerny język obcy w tytule mnie skusił.
Ogólnie rzecz biorąc, zaczynam rozumieć Stare Pierniki Które Nie Chcą Spędzać Wolnego Czasu w Takim Towarzystwie.
O ile młodzieńcze próby pomylenia się na swoją korzyść o 800 punktów przy liczeniu, schowania Kowadełka Szerokiego na Sześć Milimetrów za Górą, czy inne niezliczone młodzieńcze zagrywki rozczulają mnie, to „Dorosłe” załatwianie sprawy z przeciwnikiem niezbyt mi imponuje. Siłownia i przystanek autobusowy, czy buda z piwem – to nie moje hobby.
Może Twoje. Nie wnikam.
Edit – Wybacz Tomku (Malalu), ale zawartość tego tematu mnie mocno zniesmaczyła, ten cholerny język obcy w tytule mnie skusił.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Ejjjjj....Jedy Knight pisze:Widzę, że każda epoka ma takich „Enfants Terribles” na jakich zasługuje.
Dno
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
a pamietasz Terminatusa i druga ture bitwy, gdzie grales z armia majaca tylko dwie kostki dispela i zero scrolli? jak Teclis i BoS wygenerowaly Ci maxa kosci i miales ich ponad 20? jak rzuciles pierwszy czar - rerolki - i miales miscasta? i jak w wyniku tego skonczyla sie faza magii? i co sie potem stalo z Twoja armia?thurion pisze:tez kurde lezka sie w oku kreci jak sie wspomni 1 snotcon i moj wagon 14 dragon princow z lordem w srodku rozjechany przez szarzujace ze wszsytkich stron WE Chrzanka, czy tez moje Haje rozdmuchane przez Blessa (to chyba bylo na kolejnym snotkonie (zreszta do blessa mam ciagle jakiegos pecha
), czy tez Eurocon w Gdyni i gre z Holanem gdzie moja 25tka sea guradow ze standard of shielding zostala przeciwstawiona m.in. ogrom, halflingom i wszystkiemu innemu czego nie ma w obecnym imperium...

ale bitwa tego turnieju byla gra Bilusia z Kostkiem - zdazyli dwie tury zagrac

to byly czasy

"I fart in your general direction" 

hehe..
za Kopalińskim: "osoba żenująco prawdomówna"
choc to nie jedyne tlumaczenie
za Kopalińskim: "osoba żenująco prawdomówna"

choc to nie jedyne tlumaczenie

radze poszukac TU 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- Loremaster
- Oszukista
Szamanie a czy to nie była bitwa ze mną ?? Bo ja miałem na Terminatusie Teclisa i mnie zjadłeś tymi Gigantami i Wywernami jakoś szybko chyba właśnie przez mistcast, no chyba że pojechałeś dwie armie z Teclisem na jednym turniejuSzaman pisze:a pamietasz Terminatusa i druga ture bitwy, gdzie grales z armia majaca tylko dwie kostki dispela i zero scrolli? jak Teclis i BoS wygenerowaly Ci maxa kosci i miales ich ponad 20? jak rzuciles pierwszy czar - rerolki - i miales miscasta? i jak w wyniku tego skonczyla sie faza magii? i co sie potem stalo z Twoja armia?thurion pisze:tez kurde lezka sie w oku kreci jak sie wspomni 1 snotcon i moj wagon 14 dragon princow z lordem w srodku rozjechany przez szarzujace ze wszsytkich stron WE Chrzanka, czy tez moje Haje rozdmuchane przez Blessa (to chyba bylo na kolejnym snotkonie (zreszta do blessa mam ciagle jakiegos pecha
), czy tez Eurocon w Gdyni i gre z Holanem gdzie moja 25tka sea guradow ze standard of shielding zostala przeciwstawiona m.in. ogrom, halflingom i wszystkiemu innemu czego nie ma w obecnym imperium...
![]()
ale bitwa tego turnieju byla gra Bilusia z Kostkiem - zdazyli dwie tury zagrac![]()
to byly czasy

A Bitwa Bilusia z Kostkiem była kozacka , jak Biluś tego gunline'a wystawił
owszem, pojechalem wtedy dwie armie z TeclisemLoremaster pisze:Szamanie a czy to nie była bitwa ze mną ?? Bo ja miałem na Terminatusie Teclisa i mnie zjadłeś tymi Gigantami i Wywernami jakoś szybko chyba właśnie przez mistcast, no chyba że pojechałeś dwie armie z Teclisem na jednym turnieju![]()

Ty zrobiles inny blad - wystawiles Teclisa samego i dostal szarze wyverny

"I fart in your general direction" 

- Loremaster
- Oszukista
wow!! to szacunek szacunek dla pojechanie dwóch armii z Teclisami
ale ja też mistcasta walnąłem w pierwszej turze chyba