Macki Wojny 2007 15-16.12.2007 Master w Łodzi
Na fotce która wrzucił Schtrasny po lewej stronie jest wjazd na parking szkolny(miejsce odcięte od oczy wścipskich mieszkańców okolicznych kamienic).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Donvitocorleone
- Plewa
Info dla Trojka dostep do netu bedzie na miejscu gadalem dzis z Gotrekiem i uznalismy ze moze sie przydac i wezme Blue Conect
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A będę mógł w międzyczasie w przerwach między bitwami pograć w gladiatusa? Mam konto premium i szkoda, żeby się zmarnowało:P
A co to jest zgaduję, że WoW to Word of Warcraft a reszta to nie wiem. Wystarczy, dostęp do stronki gladiatus.pl
Ej Miśku, ale ja mam pierwszeństwo, Taraś będzie turlał kostkami, a ja łoił w gladiatoraHrabia Duuku pisze:ZAjebista inicjatywa.Mi wystarczy tylko stronka ogame.pl
Mam takie pytanko czy piwo można spożywać na sali? Nie widziałem zakazu w regulaminie.
Nie wpisaliśmy do regulaminu, ale nie wolno. Po to załatwiliśmy pubik, żeby nie pić na sali. W szkole ma być dyrektorka więc lepiej nie kusić losu. Nie będziemy oczywiście wprowadzać jakiegoś terroru, ale wolelibyśmy, zebyście jednak browara na sali nie pili. To jest Łódź, zawsze można wyjść i wypić piwo w bramie.
A licky boom boom down!!!
Jak można w bramie to będę czuł się jak w domu
- Donvitocorleone
- Plewa
Do ludzi którzy rano wysiadaja na Kaliskim dajcie mi znac o której bedziecie to po was wyjde aktualnie poł Łodzi jest rozkopane i ciezko jest sie teraz połapac co gdzie jedzie
GG:5245754 (ukryty)
GG:5245754 (ukryty)
Nad terenami czuwałem ja, więc powinno być dobrze. O patelnie bym się nie martwił.
Parę domków jest tu i tam. Specjalnie dla Malala.Dębek pisze:I nie chcę widzieć żadnych domków - zwłaszcza na stołach gdzie bedzie grał Malal.