Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Zaraz tam - "się".Skavenblight pisze:Jasne, a potem będę się biczować za te złe uczynki.
Jasne. Winnych Hak pomoże Ci znaleźć - w końcu po coś się kształci.Skavenblight pisze:A kogo? Współwinnych?Tiger Brown pisze:Zaraz tam - "się".Skavenblight pisze:Jasne, a potem będę się biczować za te złe uczynki.
Są zajebisteSzaman pisze:wyciagneli z forum dla nastoletnich milosnikow animkowloler pisze:Ej skąd macie te emoty?? ja nie mam...
Oupssss... sorry, skleroza!Skavenblight pisze:Nie, żebym modem była od kwietnia jakoś...Tiger Brown pisze:A jeszcze lepiej zostań modem na BP, to będziesz mogła to robić na legalu.
zamiast godnosci przeczytalem "płodnosci"Tiger Brown pisze:Oupssss... sorry, skleroza!Skavenblight pisze:Nie, żebym modem była od kwietnia jakoś...Tiger Brown pisze:A jeszcze lepiej zostań modem na BP, to będziesz mogła to robić na legalu.Broń Boże nie próba odarcia z zaszczytów i godności.
Wrzuć na luzTomash pisze:Są takie dni, kiedy mam ochotę zamknąć ten temat i dawać ostrzeżenia za samą myśl o jego reaktywacji...
Czy "takie dni" są co miesiąc?Skavenblight pisze:Są takie dni, kiedy byłabym skłonna przyznać Ci rację... ale tylko czasem