Cześć, swego czasu konstruowałem armię Nieumarłych do End Times - ale nie pasowały mi figurki UD obok moich wampirów, zupełnie inna stylistyka, dlatego zacząłem organizować sobie konwersje figurek - np. Sphinx jako Zombie dragon (bez skrzydeł na 4 łapach z platformą dla wojaków).
I teraz następuje pytanie - jak to będzie odebrane na turniejach? Czy taka armia ma szanse przejść?
VC jako UD
Moderator: Shino
Moim zdaniem nie ma problemu, bo 9th age nie ma oficjalnych figurek.
Jeżeli porobisz sensowne konwersje (tak jak w przypadku podanego przez Ciebie sphinxa zrobionego z zombie dragona bez skrzydeł i z platformą na 4 szkielety) i przeciwnik będzie dokładnie wiedział co jest co, to nikt nie powinien się przeczepić.
Jeżeli porobisz sensowne konwersje (tak jak w przypadku podanego przez Ciebie sphinxa zrobionego z zombie dragona bez skrzydeł i z platformą na 4 szkielety) i przeciwnik będzie dokładnie wiedział co jest co, to nikt nie powinien się przeczepić.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Najlepiej żebyś zawsze pytał się organizatorów, ponieważ tutaj Okoń ci napiszę, że według niego może przejść, lecz na turnieju może to być różnie odebrane... wszystko zależy od organizatorów
Wszystko zależy od twoich umiejętności. Jak będzie to wyglądało fajnie i ładnie to pomalujesz to nikt się nie przyczepi na żadnym turnieju. Jak zrobisz to średnio to większość się przywali. Taka specyfikacja środowiska Pamiętaj, że używając "nie tych" modeli co trzeba sam podnosisz sobie poprzeczkę dając każdemu, kto będzie chciał mieć jakieś "ale" argument do ręki.
Gdzieś w galerii widziałem konwersję cannona khorna na bardziej papa nurglowego. Jak zrobisz to na takim poziomie to przejdzie. (jak znajde zdjęcie to tu wkleję)
Gdzieś w galerii widziałem konwersję cannona khorna na bardziej papa nurglowego. Jak zrobisz to na takim poziomie to przejdzie. (jak znajde zdjęcie to tu wkleję)