Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie, nie jestem znowu. Jeżeli już to ciągle. Kurde, jak słonie, dwa lataSkavenblight pisze:Fanatyk znów jest w ciąży?!

Nigdy umysł, wczoraj podobało mi się Las Vegas w Vavie. Widzieliście na pewno - ludzie pobierają więcej prądu na światełka i pizładeczki migające niż pół Afryki.
140zł za główkę ?? Tanio...
To drogoSa!nt pisze:Nie za cycka

przecierz amazonki maja duze cycki tylko na figurkach ilyad games.
Mogły sobie dać z tym spokój i strzelać z dmuchawek a nie z łuków 

Albo wbić wiadro teścia prolonga w dupala wtedy na pewno by nie miały cycków!

Tylko po co?

Tylko po co?

jak by nei patrzec, amazonki z cyckami byly by niewatpliwie ladniejsze niz te bez cyckow.
O ginekomastii czytałeś? Na stronach o sterydach jest dość dokładnie opisanaTomCio pisze:Albo wbić wiadro teścia prolonga w dupala wtedy na pewno by nie miały cycków!![]()

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ta czytałem. Kobiet nie dotyczyTomash pisze:O ginekomastii czytałeś? Na stronach o sterydach jest dość dokładnie opisanaTomCio pisze:Albo wbić wiadro teścia prolonga w dupala wtedy na pewno by nie miały cycków!![]()

btw. fajną emotka znalazłem

Straszne te emoty.
Ale awatar najlepszy
Nareszcie. Podobają mi się od pierwszej klasy liceum, kiedy zacząłem ciąć na wieśle elektrycznym, a Slash, Perry i Wylde byli moimi największymi idolami (do dziś są). Zawsze były ważniejsze wydatki niż te megadrogie buty. Ale marzenie pozostawało. Najfajniejsze buty świata.
Dziś wreszcie byłem na Chmielnej i po kilku przymierzonych parach zakupiłem. Są zajebiste.
Kto twierdzi inaczej, od ręki dostaje bana do końca roku

Mistrzostwo, megawygoda, 100% rock and rolla.
Jeszcze się tylko muszę nauczyć w tym chodzić

Ale awatar najlepszy

Nareszcie. Podobają mi się od pierwszej klasy liceum, kiedy zacząłem ciąć na wieśle elektrycznym, a Slash, Perry i Wylde byli moimi największymi idolami (do dziś są). Zawsze były ważniejsze wydatki niż te megadrogie buty. Ale marzenie pozostawało. Najfajniejsze buty świata.
Dziś wreszcie byłem na Chmielnej i po kilku przymierzonych parach zakupiłem. Są zajebiste.
Kto twierdzi inaczej, od ręki dostaje bana do końca roku

Mistrzostwo, megawygoda, 100% rock and rolla.
Jeszcze się tylko muszę nauczyć w tym chodzić

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny