Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
jesli "gostek" jest commonem to calkiem spore, jesli epikiem to b male.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie, he, he. Chodziło mi o netowego przeciwnika. Dzisiaj tak mi losowało na dziczy - non stop ten sam koleś...Semi pisze:jesli "gostek" jest commonem to calkiem spore, jesli epikiem to b male.
smiejagreg pisze:Nie, he, he. Chodziło mi o netowego przeciwnika. Dzisiaj tak mi losowało na dziczy - non stop ten sam koleś...Semi pisze:jesli "gostek" jest commonem to calkiem spore, jesli epikiem to b male.
Jeżeli podobna ranga i mmr to może losowac. Na niskich rangach rzadko spotykane ale w legendzie zdarza się, że czasami po 3 gry grają ze soba i gracze specjalnie czekają aby kolejnych gier nie grać ze sobą.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Infernal Puppet
- Masakrator
Jest kilka okoliczności które sprzyjają graniu parę razy z tą samą osobą :
- obie kliknęły wyszukiwanie przeciwnika w tym samym momencie, albo w bardzo małym odstępie czasu
- pula graczy jest akurat mniejsza niż zazwyczaj
- Gracze są fizycznie dość blisko siebie ( choć to trochę względne, 100+ kilometrów to w grze online wciąż dość blisko
)
- RNGzus tak chciał
.
Nie jest to jakoś bardzo powszechna sytuacja, ale od czasu do czasu się trafia. Kripp kiedyś sparował się z jednym gościem 5 razy pod rząd (https://www.youtube.com/watch?v=gumvMOhV-rI)
PS.
https://www.youtube.com/watch?v=rHybGlGVFK8
Pamiętacie gościa od "Jaina vs Gul'dan" i "Thrall vs Rexxar" ? Tym razem obśmiewa paladyński mirror match
.
- obie kliknęły wyszukiwanie przeciwnika w tym samym momencie, albo w bardzo małym odstępie czasu
- pula graczy jest akurat mniejsza niż zazwyczaj
- Gracze są fizycznie dość blisko siebie ( choć to trochę względne, 100+ kilometrów to w grze online wciąż dość blisko

- RNGzus tak chciał

Nie jest to jakoś bardzo powszechna sytuacja, ale od czasu do czasu się trafia. Kripp kiedyś sparował się z jednym gościem 5 razy pod rząd (https://www.youtube.com/watch?v=gumvMOhV-rI)
PS.
https://www.youtube.com/watch?v=rHybGlGVFK8
Pamiętacie gościa od "Jaina vs Gul'dan" i "Thrall vs Rexxar" ? Tym razem obśmiewa paladyński mirror match

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Widzialem u thijsa, git 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Infernal Puppet
- Masakrator
Grając dzisiaj paladynem na arenie doświadczyłem chyba najpiękniejszego missplay-a jakiego widziałem do tej pory. 2-2 palkiem na arenie, a więc być albo nie być. Gościu, po mi. trzech turach trollowania mnie za pomocą nozdromu, ma mnie zupełnie na widelu - ja mam 15 hp,nic na stole i pustą rękę, on ma 5hp, Yserę, reporterkę, tygrysa i dwa zielone smoki, plus to co mu Ysera naprodukowała przez 4 tury i 7 kart na ręce. Słowem - mam przerąbane bardziej niż Pinokio w tartaku
.
I od czego gościu zaczyna ?
Od Przebudzenia Ysery

I od czego gościu zaczyna ?
Od Przebudzenia Ysery

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, mam 10 rangę na dziczy i nie mam jeszcze żadnej skrzyni
. Na jakich zasadach ona się pojawia?

smiejagreg pisze:Kurde, mam 10 rangę na dziczy i nie mam jeszcze żadnej skrzyni. Na jakich zasadach ona się pojawia?
Sprawdź w statystykach. Tam masz pokazane jaka skrzynie dostaniesz. Dostajesz ją na KONIEC SEZONU. A jak masz wyższą rangę w standardzie to ona się liczy

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jak to sprawdzić? Nie bardzo wiem, gdzie są takie statystykiGokish pisze:smiejagreg pisze:Kurde, mam 10 rangę na dziczy i nie mam jeszcze żadnej skrzyni. Na jakich zasadach ona się pojawia?
Sprawdź w statystykach. Tam masz pokazane jaka skrzynie dostaniesz. Dostajesz ją na KONIEC SEZONU. A jak masz wyższą rangę w standardzie to ona się liczy

- Infernal Puppet
- Masakrator
Podpisuję się pod tym większą ilością kończyn, niż yogg-saron ma macekWgl nie gram w Standard - nudny jak flaki z olejem... Dzicz jest o wiele ciekawsza...

To byłoby rewelacyjne! Też gram tylko dzicz, po cholerę sie ograniczać standardem. W dziczy jest fajna różnorodność, dużo for fun decków, bajka.
Ej trafiłem wczoraj quest dla Pladyna, niby kupa, ale gra sie tym super zabawnie.
W ogóle albo mam farta albo questy jakos tak łatwo/łatwiej trafić. Z legend do ungoro mam żółwice odpalającą agonie przy zagraniu i same najciekawsze qesty: do druida, łowcy, paladyna, szamana.
Ej trafiłem wczoraj quest dla Pladyna, niby kupa, ale gra sie tym super zabawnie.
W ogóle albo mam farta albo questy jakos tak łatwo/łatwiej trafić. Z legend do ungoro mam żółwice odpalającą agonie przy zagraniu i same najciekawsze qesty: do druida, łowcy, paladyna, szamana.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
http://eu.battle.net/hearthstone/pl/blog/20852959/
Zauważyli, że drop w Gwincie jest lepsiejszy i czas coś zmienić. Legenda w pierwszych 10 paczkach z dodatku. Bardzo spoko.
Legendy nie dublują się jeszcze większy
Zauważyli, że drop w Gwincie jest lepsiejszy i czas coś zmienić. Legenda w pierwszych 10 paczkach z dodatku. Bardzo spoko.
Legendy nie dublują się jeszcze większy
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

- Infernal Puppet
- Masakrator
I zastanawia się człowiek, czemu dopiero teraz na to wpadli
....
Konkurencja piękna rzecz

Konkurencja piękna rzecz

Pathes jest super
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Questy super nowa ultra dupe mechanika.
JEDEN grywalny quest JEDEN 11111111111111111
Ah ten Blizzard
wp właśnie meta spowalnia cholernie.
JEDEN grywalny quest JEDEN 11111111111111111
Ah ten Blizzard

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13