Kohortex 5-6.01.08 Master w Bydgoszczy
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Dzięki za info Murmi, rozkminię sobie jakiś inny transport;)
Wszystkie bonusy dla generala. Stubborn przymusowy. Mozna w pierwszej turze szarzowac jesli ktos da ciala i zle sie wystawi Scenariusze wydaja mi sie zbalansowane , chcialem chociaz w 2 przyciac najbardziej wygieta na te punkty armie czyli WE - szkoda , ze nie wykminilem nic na brete...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
To ja ci podsunę pomysła.
Kawaleria cięzka (sv 3+ i lepszy) w wyniku błota po ciężkiej ulewie mają -2 do ruchu( nadal gonią i uciekają 3d6 jednak z -2 do wyniku) Dotyczy to także rydwanów.
Pasuje?
Kawaleria cięzka (sv 3+ i lepszy) w wyniku błota po ciężkiej ulewie mają -2 do ruchu( nadal gonią i uciekają 3d6 jednak z -2 do wyniku) Dotyczy to także rydwanów.
Pasuje?
-2 to za duzo , ale -1 czemu nie... Wejdzie za pierwszy scenariusz....
Uwaga pierwszy scenariusz zmieniony
chamstwo !! przycinają bretę !! no wiecie co !
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Nieprawda, przycinają brete na kawaleriiJagal pisze:chamstwo !! przycinają bretę !! no wiecie co !
od jakiegos czasu nie przyjmuje challangy takze przykro miChristos pisze:
Kto chętny do challenga? Thurion? Czy my nie mieliśmy ustawki zrobić?
teraz to ce chyba potluklo... nie wiem czy wiesz ale istnieja jeszcze inne armie poza breta ktore to niesprawiedliwie przycina, mimo ze nie sa zbyt przegiete tymbardziej na te pkt... ot np taki biedny chaos...Ziemko pisze:-2 to za duzo , ale -1 czemu nie... Wejdzie za pierwszy scenariusz....
teraz to juz sobie w kulki lecisz... ja w taim razie chce przcyiecia zbyt przegietego na te kt steam tanka, magii HE na 2 magach i sorcery oraz 3 ratling gunow w armii !! nie lec sobie w kule... breta bez pegazerii nie jest turbo przegieta a narzekaja na nia tylko cieniasy ...
p.s.
i chcialbym zauwazyc ze ten scenariusz przycina brete najmniej... bo nadal ma ona 7MV... czyli goni normalnie 3k6, a z kawy chaosu czy imperium nagle sie robi warzywo z M6, mozliwoscia dojscia do wroga dopiero w 3 turze i gonieniem na 2k6
jak juz emocjonalnie nie wytrzymujesz presji i musisz przyciac brete... to wymysl cos z zakazem blessingu w ktorejs bitwie, na chama anty bretowe ale przynajmniej bedzie skuteczne i nie krzywdzace dla innych 'nieco' mniej powernych armii na te pkt..
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Chicken??thurion pisze:od jakiegos czasu nie przyjmuje challangy takze przykro miChristos pisze:
Kto chętny do challenga? Thurion? Czy my nie mieliśmy ustawki zrobić?
Przycinanie jakiejkolwiek armii jest świństwem. Śmiać mi się chce.thurion pisze:
jak juz emocjonalnie nie wytrzymujesz presji i musisz przyciac brete... to wymysl cos z zakazem blessingu w ktorejs bitwie, na chama anty bretowe ale przynajmniej bedzie skuteczne i nie krzywdzace dla innych 'nieco' mniej powernych armii na te pkt..
Płonące lasy. Buhahah
E tam płonace lasy, jak grałem we to tym zabijałem, przesuwanie lasu czyni cuda
Czyli ?Pasiaczun pisze:taa...chyba ze zagrasz nie fair........Młody pisze:E tam płonace lasy, jak grałem we to tym zabijałem, przesuwanie lasu czyni cuda
- Shakin' Dudi
- Masakrator
czy płonące lasy mogą byc przesuwane przez WE? niach niach
las jest nadal lasem, wiec przesuwac go mozna, jest po prostu nieprzekraczalny