Przyjmuję zakład. Tylko sam się ze sobą dogadaj ile dokładnie mi zapłacisz i za jaki wynik.Talladil pisze:Prosze... blagam... kurwa zaplace Ci 1k pln... pojedz na najblizszy turniej... jak zrobisz 30 pkt to zaplace Ci 1k pln za kazde 10 pkt, ktore zrobisz... oczywiscie to w formie zartu... bo wynik na poziomie 10 pkt z gry, jest marzeniem kazdego gracza DE...
Elves of Darkness czyli DE w 9th Age
Moderator: Yudokuno
Re: Elves of Darkness czyli DE w 9th Age
Mamy DMS, jedz DE i zrob 50 pkt... zaplace Ci 1k za kazde 10... jak nie zrobisz placisz mi 2k za nie zrobione 10 pkt z gry... problemem jest niestety Polska meta, ktora sie ustawia na wynik... wiec musialbym tam byc i patrzec Ci na rece... a to prawdopodobni bedzie niemozliwe...

Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
Serio. Jestem w stanie wykręcić powyżej 49 punktów na DMŚ. Nie widzę też w tym żadnego problemu. Jeśli w ten sposób wejdę do jakiejś hali sław to jeszcze lepiej. Skoro jesteś przekonany, że mi się nie uda, to chętnie się założę i przegram to z kretesem.
Zdradz !!! Blagam, prosze, zdradz jak 3 latach gry armia, ktora nie potrafili rzadzic i dzielic Rince z Glegutem raptem mam zaczac wygrywac i wjebywac machy wdzystkim na okolo co czynie mono khornem... blagam, prosze o jasnie oswiecony Jarku... dlaczego pojawiles sie.dopiero teraz... zdradz nam przepis jak grac armia, ktora rozlozylismy na czynniki pierwsze, spedzilismy kilkaset godzin na skladaniu najbardziej optymalnych rozpisek...
Ostatnio zmieniony 1 lip 2017, o 09:35 przez Talladil, łącznie zmieniany 3 razy.

Dobra... skonczmy temat... Jarek... pierdolisz jak pojebany... nie da sie... kurwa nie da sie... skoncz pierdolic glupoty... wybawie Cie z tego problemu... nie da sie.. ok ? Pojales ? Zrozumiales ? Zaakceptowales ? Kurwa, nie da sie, ok ? Temat przestal juz byc zabawny...

Edit... chyba czas przeprowadzic rewolucje w 9th age... w sumie to i tak nic nie zmieni... nie ma to jak ujebywac amie za grzechy przeszlosci dla zasady... nikt sie nie zastanowil, ze wystarcza 3 zmiany i armia gotowa pod 9th age...

Jarek, skoncz... piszesz od 10 minut... to nie ma sensu... nie wazne co napiszesz i tak to nie bedzie mialo znaczenia, bo nie rozegrales ani jednej bitwy DE... jestes tylko teoretykiem...

Hahaha. Ale wy chłopcy jesteście śmieszni 
Jarekk według mnie, odnosząc sie do jednego z Twoich postów/pomysłów, 2 razy exe nie zagrają. Klockowe De w ogole nie grają. Nigdzie to nie dochodzi/nie jest w stanie sie spłacić-wiem z doświadczenia bo do tej pory tylko klockowymi de grałem, testując wszystko, oprocz Bg na kotle z przerzutem 1i2 na zranienie bo to chore punkty za ludki z t3 i 5+ save.
Ja ostatnio skminilem takie swoje małe de msu i...póki co jest ok

Jarekk według mnie, odnosząc sie do jednego z Twoich postów/pomysłów, 2 razy exe nie zagrają. Klockowe De w ogole nie grają. Nigdzie to nie dochodzi/nie jest w stanie sie spłacić-wiem z doświadczenia bo do tej pory tylko klockowymi de grałem, testując wszystko, oprocz Bg na kotle z przerzutem 1i2 na zranienie bo to chore punkty za ludki z t3 i 5+ save.
Ja ostatnio skminilem takie swoje małe de msu i...póki co jest ok

Tez mogę na dowolnym masterze zrobić DE około 60 puntów. Niestety czasu nie ma, armii tez i chłopaki w teamie chca orki
Serio 60 punktów to mozna zrobić dowolna armią nieważne co by w niej nie było, chocby to był monoslanesh bez keepera

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
I ostatnia sprawa, blagam, prosze itp itd... kolejnych teoretykow i znawcow 9th age, ktorzy zjedli zeby na pierdyliardzie edycji warhammera... zapraszam do zagrania ta armia i zrobienia wyniku... kurwa zapraszam... jezeli ktos czarno na bialym pokaze mi, ze da sie ta armia wygrac jakiegokolwiek mastera w tym kraju, zrobic +- 90 pkt, to nie wiem jaka nagrode dostanie... chyba najwieksza bedzie zostanie legenda for eva... ehh... a jak nie, to sie prosze nie wypowiadac na temat power lvlu tej armii... dosyc kurwa...

Bo mam dosyc... wszyscy pozjadali rozumy i Nas potrafia tylko obrazac... przeciez Pan JarekK z Panem Kucem jawnie powiedzieli, ze jestesmy chujowi i nie potrafimy grac nasza armia... noz kurwa... jakby mi ktos w pysk dal...

Ja jestem nowym świeżym graczem, ale moje gry są z przeciwnikami na podobnyn poziomie. Zauważyłem, że w 9th jeden popełniony błąd w grze jest bardzo kosztowny, czego nie mogę powiedzieć o szczurach, he, orkach czy krasnalach. De w każdym cc zostają mocno oslabieni, a przy takich kosztach armii figurki na stole spadaja jak deszcz z nieba. Porównując rozpiski z moimi wspolgraczami zawsze mam jakies 10-20% mniej figurek. To co jest nassym atutem czyli wyższy wspolczynnik ww nie daje nic podczas obrony bo przeciwnik i tak w swoich atakach wali ścierwem na 4+ czyli zdejmuje polowe modeli z hordy. Myślę, że potrzebne są zmiany, mam nadzieję że ktoś to zauważy przy pisaniu nastepnego podrecznika.
Wow , ale postów naklepaliście przez te kilkanaście godzin
Book ma swoje wady napewno i wycena modeli jest zawyżona . Zagrałem juz kilkadziesiąt gier i moge powiedziec ,że armia jest w połowie stawki . Nie jest wcale słaba ,ale grać o podium nie da sie. Poczekajmy az wyjdzie nowy podręcznik . Licze na poprawe charakteru armii

Book ma swoje wady napewno i wycena modeli jest zawyżona . Zagrałem juz kilkadziesiąt gier i moge powiedziec ,że armia jest w połowie stawki . Nie jest wcale słaba ,ale grać o podium nie da sie. Poczekajmy az wyjdzie nowy podręcznik . Licze na poprawe charakteru armii

''If you show your teeth, bite''
DE sa w połowie stawki, armia szału nie robi, ale w 9th balans jest taki, że każda armia ma jakies szanse z każda armią.
Od rzucania kurwami nikt jeszcze skille w gre nie podniosl, wiec proponuje ćwiczyc, to podobno poprawia ilosc zdobytych punktów niezaleznie od tego, ktora armię sie prowadzi.
Druchii, niestety nie zostałem doceniony
Poza tym imo moglbym dostac 2 x maske i wbic 3 i tez by było 60 - to sie zwie rajd od dołu 
Od rzucania kurwami nikt jeszcze skille w gre nie podniosl, wiec proponuje ćwiczyc, to podobno poprawia ilosc zdobytych punktów niezaleznie od tego, ktora armię sie prowadzi.
Druchii, niestety nie zostałem doceniony

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."