[MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Śląska 2017
Kolejny sponsor imprezy Orzol Art Studio https://www.facebook.com/OrzolArtStudio/?fref=ts .
Zachęcam do zgłaszania się na turniej.
Zachęcam do zgłaszania się na turniej.
Ogień!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Postaramy się przyjechać z Lublina, niestety termin pasuje tylko dwóm-trzem osobom.
Chętnie weźmiemy Twoje orki Szymu i szukamy kogoś jeszcze
edit: mamy eos he ok
edit2: mamy jeszcze bh, szukamy jeszcze jednego gracza
Chętnie weźmiemy Twoje orki Szymu i szukamy kogoś jeszcze
edit: mamy eos he ok
edit2: mamy jeszcze bh, szukamy jeszcze jednego gracza
Ostatnio zmieniony 2 lip 2017, o 10:09 przez Stan, łącznie zmieniany 3 razy.
Bombaj chcial
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Mimo wszelkich starań złożenia kolejnej drużyny...
Zostaję mi zostać najemnikiem u goroli.
EoS zgłasza pełną gotowość bojową.
Zostaję mi zostać najemnikiem u goroli.
EoS zgłasza pełną gotowość bojową.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- Shakin' Dudi
- Masakrator
privRince pisze:Ja nie wiem, czy sie nie przejade. Szukam teamu ewentualnie.
Bombaj, witamy na pokładzie
kazda Twoja gra bedzie nagrywana, zeby talladil nie mial watpliwoscikangur pisze:Jeśli chcielibyście przygarnąc DE do teamu prosze o pm . Obiecuje uzyskac te 50 ptk
Szkoda czasu... to i tak nie zmieni mojego zdania o tej armii... aczkolwiek z przyjemnoscia obejrze gry @kangura-Qc- pisze:kangur pisze:kazda Twoja gra bedzie nagrywana, zeby talladil nie mial watpliwosci
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
Nie bylo mowy o 5 kola za 50 pkt, tylko o tysiaku za kazde 10 pkt i 2k dla mnie jezeli to 10 nie zostanie osiagniete... 10 za gre, a 50 ogolnie to jest delikatna roznica... i nie, nie podtrzymuje... nie naraze nikogo na tak duzy wydatek...
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15