![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
HE 1300 pod Bydzie
Ogolnie moze byc ale daj chociaz 1 scrola za tego Power stona... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
PS czy DS co za roznica jedno i drugie jest jednorazowe.. kazdy gra jak lubi
dla mnie najwiekszym bledem tej rozpiski jest brak drugiego bolca - wsadzic za ellyrianow.
mozna odchudzic o 2 oddzial WL i jednemu oddziało DP dac Warbanner![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
dla mnie najwiekszym bledem tej rozpiski jest brak drugiego bolca - wsadzic za ellyrianow.
mozna odchudzic o 2 oddzial WL i jednemu oddziało DP dac Warbanner
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
- Szrederator
- Chuck Norris
na pewno daj zamiast jednego ps jedno ds bo to sie naprawdę przyda
a rozpiska ok tylko przydał by sie drugi bolec ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ok, rzucasz na 3 dorzucasz dwie z power stona a rpzeciwnik dispell scroll, wrogie armie amgiczne mają to też do siebie, że są dosc dobrze zabespieczone również przed wrażą magią więc wiesz...
ja tych magów bym ustawił tak:
2x scroll, silver wand
oraz
seer i scroll\power stone
bo bez scrolli to elekrownia, khemrii czy inne "badziewia" magiczne Cię wsysna i mała podpowiedz jeden scrollik moze nie styknąć, dwa to super liczba, wręcz optymalna, zaś 3 to juz komfort i nie boimy się wrogiej magii
a teraz cięzko coś innego złożyć na dwóch zwykłych magach, RoF jest za drogi, 40 pkt za bound o CV równym 3 to mało, jakby był 4 to super, zaś corin jednorazowy jednak warty rozpatrzenia ale na 1300 mało tych magicznych przedmiotów.
ja tych magów bym ustawił tak:
2x scroll, silver wand
oraz
seer i scroll\power stone
bo bez scrolli to elekrownia, khemrii czy inne "badziewia" magiczne Cię wsysna i mała podpowiedz jeden scrollik moze nie styknąć, dwa to super liczba, wręcz optymalna, zaś 3 to juz komfort i nie boimy się wrogiej magii
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)