[MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Śląska 2017
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: [MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Śląska 2017
Czy ktoś chce jechać z Wawy w piatek wieczór i szuka transportu?
priv
priv
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Pozyczy ktos pomalowanego gobliskiego fasta i 3 fanatykow? Moje pacyny zostaly w remontowanej chałupie :/
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Fasty sa, teraz 3 fanoli 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
-
- Plankton
Czy organizatorzy odniosą się w jakikolwiek sposób do komentarzy z zeszło tygodniowego turnieju warmachiny w kontekście nadchodzącego turnieju 9th age ?
http://warmachina.com.pl/viewtopic.php? ... &start=300
http://warmachina.com.pl/viewtopic.php? ... &start=300
Fajnie ze nadal sie wam chce organizować tury ale po prawdzie po tym co zobaczyłem to chyba koniec tej miejscówy o ile ktoś tego nie wyremontuje.
Gdyby to byl turniej jednodniowy to bym byl super podjarany - niestety jak przedmowcy - przyszedl czas tam wziac prysznic ... No coz, szkoda ze Torresa nie bylo, bo by docenil Orle Gniazdo
....i piosenki o Mariuszu wypierają złe wspomnienia o stęchliźnie w pokoju lub podłodze zasyfionej luj wie czym.
Jeżeli chodzi o samą miejscówkę - bardzo jest mi przykro, że niestety ta miejscówka się aż tak zapuściła. Była to miejscówka na której po raz pierwszy miałem przyjemność sędziować turniej organizowany prze Ice'a i wtedy było ciasno, ale całość była bardziej zadbana. Naprawdę szkoda tak fajnego miejsca.
No to czas ponarzekać ale tylko na 2 rzeczy :
1) (najważniejsza) miejscówka tragiczna! Nie mam pretensji do organizatorów - w końcu to nie Wasz budynekPrzerażające było to że aby podłączyć ładowarkę przebijaliśmy się przez stado pająków i pajęczyn, materac w łóżku nie widział czyszczenia od PRL'u a zagrzybione ściany to trochę przesada :/ (pomijam brak słuchawki do prysznica ale tutaj osobne podziękowania dla Heretica, który udostępnił nam swoją łazienkę - wielkie buziaki ! )
Również cieszymy sięz tego że możemy organizować dobrą zabawe dla ludzi z całej polski.Fajnie ze nadal sie wam chce organizować tury
Dokładnie mam nadzieje że za rok Torres będzie z nami.szkoda ze Torresa nie bylo, bo by docenil Orle Gniazdo
Nie miały końca ani początku....i piosenki o Mariuszu
Cieszy nas fakt że wspólnie organizujemy ludziom fanByła to miejscówka na której po raz pierwszy miałem przyjemność sędziować turniej
Dziękujemy Robertowi, zawsze można na nim polegać, jest z nami na dobre i na złe.osobne podziękowania dla Heretica, który udostępnił nam swoją łazienkę
Co mam komentować, to że ludzie byli zachwyceni turniejem świetnie się bawili ? To nic nowego czesto spotykamy się w miejscach do których nikt normalny by nie poszedł, gdzie powietrze stęchłe jak w grobowcu. Mimo to gramy, byłem w Kozłowie w okolicach marca to co najbardziej mnie interesowało to parkiet i światło, woda w kranie i toaleta.
Słyszałem że pokoje były źle wysprzątane a hotel popadł w ruinę ale z tego co wiem ludzie nie jadą tam spać tylko grać, pić i dobrze się bawić i za to ręczę ręką.
Pokoje zostały wysprzątane i liczę na to że będzie 100 razy lepiej jeśli nie to będzie ostatni master w Kozłowie.
Jeśli chcecie to może być ostatni Master SS, bo ja osobiście robię to dla was, jedno słowo i mnie nie ma.
- Shakin' Dudi
- Masakrator

To ja tylko poproszę o to, żeby w miarę mozliwosci bylo czysto na kibelku. Czy są kibelki w każdym z pokoi?
No i fajnie Soluś. Wszystko było by w porządku... gdyby nie to :

Biorąc pod uwagę te niusy z warmaszyny to przymusowe branie hajsu za ten nocleg (przez wyższą wejściówkę) jest w zaistniałej sytuacji niesmaczne.Wpisowe: 80 zł od osoby.

Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Stan, to po prostu informacja, by pomyśleć o dodatkowym spiworze, materacach, alternatywnym noclegu. Chyba wartościowa przed turniejem 
A ja dziekuje za PMki, i dziekuje PSZ, który mi wszystko dostarczy! ^^

A ja dziekuje za PMki, i dziekuje PSZ, który mi wszystko dostarczy! ^^