Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Zawsze najpierw jest bieda 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Eee co nieco już ciekawych kart dali.
I mogę grać w hs'a mało ale będę cisnął do bólu aż rozwalę Króla Licha każdą klasą. Chce Arthasa
I mogę grać w hs'a mało ale będę cisnął do bólu aż rozwalę Króla Licha każdą klasą. Chce Arthasa

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Lazur pisze:Zwłaszcza z darksteedem
Oj w Wildzie to całkowicie

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Łucznik z agonia bardzo mi sie podoba do huntera lucznik - deathrattle hunter rise rise stronger
(choc miejsca w tym deku coraz mniej mam)
Bardzo mocna ta jedynka - pamietajcie, ze jest jeszcze jajko devisaura za 3, ktore w wildzie nie jest.
Nie kumam corpsetakera - czyli co jak mam 4 taunty to all skille dostanie ?
Szczerze poki co nie jestem zachwycony legenerkami, a kilka z nich juz wyszlo - jedynie maga wyglada ok - ale tez nie jest powalajaco.

Bardzo mocna ta jedynka - pamietajcie, ze jest jeszcze jajko devisaura za 3, ktore w wildzie nie jest.
Nie kumam corpsetakera - czyli co jak mam 4 taunty to all skille dostanie ?
Szczerze poki co nie jestem zachwycony legenerkami, a kilka z nich juz wyszlo - jedynie maga wyglada ok - ale tez nie jest powalajaco.
Corpsetaker działa w prosty sposób 
Rzucasz go na stół.
Jak w ręku masz taunt to go dostanie. Jak divine shield to go dostanie. Zależy jakie keywordy masz jeszcze na ręku. Może dostać nawet wszystkie 4
.
Wyciągarka Tyriona dla Paladyna spoko

Rzucasz go na stół.
Jak w ręku masz taunt to go dostanie. Jak divine shield to go dostanie. Zależy jakie keywordy masz jeszcze na ręku. Może dostać nawet wszystkie 4

Wyciągarka Tyriona dla Paladyna spoko

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Pitagoras pisze:W decku nie w ręce i to aktualnie, wiec jeśli w przytoczonym przeze mnie przypadku dobierzesz wcześniej Al'akira to już nie zadziała.
To jak w decku to jeszcze łatwiej cały komplet dostać.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Ile masz kart grywalnych z windfury poza shamanem ? To samo z divine shield poza paladynem ?
Ziemko pisze:Ile masz kart grywalnych z windfury poza shamanem ? To samo z divine shield poza paladynem ?
A Ty widzisz tą kartę w innym decku niż Paladyn? Tam ma 2 pewne keywordy. Lifesteal pewnie tam też dojdzie wiec będzie grany jako sensowny drop za 3
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Za 4 Gokish, za 3 ta karta by byla turbo op. A tak jak fajna.
To jakąś zjebaną wersje musiałem widzieć. Ale za 4 w Palku może siedzieć jakimś tauntowym. Chyba dobrych rzeczy tam oprócz mieczyka i konserwy nie ma
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Blessing of kings jeszcze masz, ale minionow dobrych za 4 nie ma jak najbardziej. Ciekawe czy decki pod to beda powstawac, zeby wrzucac jedna karte z windfury zeby to zbuffowac np.
Ten za 1 manyZiemko pisze:Blessing of kings jeszcze masz, ale minionow dobrych za 4 nie ma jak najbardziej. Ciekawe czy decki pod to beda powstawac, zeby wrzucac jedna karte z windfury zeby to zbuffowac np.

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

- Infernal Puppet
- Masakrator
W czasie stremu pokazali kilka nowy kart
:

Ekhem, serio
? Pojęcie karta-zapychacz to dla czegos takiego nobilitacja

Firey win axe z +1 many, ale całkiem ciekawym efektem. Można zrobić tym nożykiem przynajmniej 1 efektywny ( albo nawet i bardzo efektywny ) trade

TURBO dobry board clerer, w niektórych okolicznościach można będzie sczyścić stół z nawet całkiem sporych mobków. Bardzo fajnie może działać z jakimś solidniejszym spell damage-em

Żal. Buffujemy nieźle miniona, ale jednocześnie dajemy wrogowi turę więcej na załatwienie go. Choć może jako-tako działać na tanich tauntach

4/4 z dolepionym zaklęciem convert priesta, tyle że z ograniczeniem. Słabo widzę przydatnośc tej karty, no chyba że szaman dostanie sporo grywalnych zamrażarek

Ressurect, tylko *znacznie* lepszy. Odkrywanie znacząco redukuje losowość, co było główną bolączką dotychczasowego ressurecta. Bardzo mi się takie coś podoba

Zupełnie przyzwoity 2-drop.

Żaaaal
. Poświęcenie wszystkich 4-mana kart (polimorfi, fireballa, itd ) w imię czegoś tak przeciętnego
.... ? No chyba kogoś pogrzało

Niejako Echo medieva, tylko że dla kart w twojej ręce. Wielkie narzędzie go generowania wartości

Perfekcyjna karta do wkur(**&*a wszelkliego typu zoo. Można wyczarować sobie mur prowokatorów dosłownie z dupy

Ani efekt i ani nowa moc nie uzasadniają jak dla mnie tak wielkiego kosztu

Ekhem, serio

Firey win axe z +1 many, ale całkiem ciekawym efektem. Można zrobić tym nożykiem przynajmniej 1 efektywny ( albo nawet i bardzo efektywny ) trade

TURBO dobry board clerer, w niektórych okolicznościach można będzie sczyścić stół z nawet całkiem sporych mobków. Bardzo fajnie może działać z jakimś solidniejszym spell damage-em

Żal. Buffujemy nieźle miniona, ale jednocześnie dajemy wrogowi turę więcej na załatwienie go. Choć może jako-tako działać na tanich tauntach

4/4 z dolepionym zaklęciem convert priesta, tyle że z ograniczeniem. Słabo widzę przydatnośc tej karty, no chyba że szaman dostanie sporo grywalnych zamrażarek

Ressurect, tylko *znacznie* lepszy. Odkrywanie znacząco redukuje losowość, co było główną bolączką dotychczasowego ressurecta. Bardzo mi się takie coś podoba

Zupełnie przyzwoity 2-drop.

Żaaaal

Niejako Echo medieva, tylko że dla kart w twojej ręce. Wielkie narzędzie go generowania wartości

Perfekcyjna karta do wkur(**&*a wszelkliego typu zoo. Można wyczarować sobie mur prowokatorów dosłownie z dupy

Ani efekt i ani nowa moc nie uzasadniają jak dla mnie tak wielkiego kosztu
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Valanar pogra pewnie gdzieś. Warlock co kojarzę 4 nie gra dużo w jakiś wjazdach.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

swietny 2-drop za 3 many ; ) ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."