ETC 2017 - relacja
Moderator: swieta_barbara
idziemy zaraz coś zjeść.
Generalnie jest Team Spirit, jest moc, jest prawilność, jest zachwyt, krew, pot. I łzy na twarzach przeciwników.
Z moich bitew:
1. Luxemburczyk z Sylvan Elves, counterthrust. Dostał outdeploya + zacząłem pierwszą turę na +3. Bitwa zaczęła się pod górkę, moje 4 fazy magii 1+1 z czego w 2 przeciwnik wyczanelował i zbił, w jednej czar wszedł (mały banish) i zabił 2 łuki. Do tego w turę powbijał mi 2x po 4 rany na feniach. Nie dało się zrobić więcej niż 13.
2. Duńczyk, który deklarował, że:
1. nigdy nie przegrał mirrora
2. nigdy nie przegrał na ETC
3. Ostatni raz bitwę przegrał, jak pisząc rok zaczynało się od cyfry "1".
Graliśmy counterthrust. Wystawiłem jako pierwszy łuki w kresce. Przeciwnik wziął róg. Zacząłem na +2. W pierwszej turze dostał 2x palenia feniksem po spearach (wystawione bokiem na 18" od jego unitu) i łucznikami po łucznikach. W sumie z hitów: 22s4 + 20s3 + 6s5 Lord wyszedł 9. W swojej ziomuś szarżuje feniem w fenia. Stoimy. On robi reform pierwszy i coś tam rzeźbi. Mówi "teraz ty". Daję mu flankę róg do rogu, odblokowuje szarzę lorda na rzut 5 w fenia, potem overrun na 4 w kadrę. No nie popisał się w skrócie i stracił 4900 punktów, nafarcił na 1200, więc dostał do jaja.
Idziemy coś zjeść, jesteśmy głodni. I głodni tego zwycięstwa.
Nie dadzą rady nas zatrzymać.
Generalnie jest Team Spirit, jest moc, jest prawilność, jest zachwyt, krew, pot. I łzy na twarzach przeciwników.
Z moich bitew:
1. Luxemburczyk z Sylvan Elves, counterthrust. Dostał outdeploya + zacząłem pierwszą turę na +3. Bitwa zaczęła się pod górkę, moje 4 fazy magii 1+1 z czego w 2 przeciwnik wyczanelował i zbił, w jednej czar wszedł (mały banish) i zabił 2 łuki. Do tego w turę powbijał mi 2x po 4 rany na feniach. Nie dało się zrobić więcej niż 13.
2. Duńczyk, który deklarował, że:
1. nigdy nie przegrał mirrora
2. nigdy nie przegrał na ETC
3. Ostatni raz bitwę przegrał, jak pisząc rok zaczynało się od cyfry "1".
Graliśmy counterthrust. Wystawiłem jako pierwszy łuki w kresce. Przeciwnik wziął róg. Zacząłem na +2. W pierwszej turze dostał 2x palenia feniksem po spearach (wystawione bokiem na 18" od jego unitu) i łucznikami po łucznikach. W sumie z hitów: 22s4 + 20s3 + 6s5 Lord wyszedł 9. W swojej ziomuś szarżuje feniem w fenia. Stoimy. On robi reform pierwszy i coś tam rzeźbi. Mówi "teraz ty". Daję mu flankę róg do rogu, odblokowuje szarzę lorda na rzut 5 w fenia, potem overrun na 4 w kadrę. No nie popisał się w skrócie i stracił 4900 punktów, nafarcił na 1200, więc dostał do jaja.
Idziemy coś zjeść, jesteśmy głodni. I głodni tego zwycięstwa.
Nie dadzą rady nas zatrzymać.
- swieta_barbara
- habydysz
Dębek +1
Siemek
Anglia grała narazie że słabymi w tym roku Niemcami i Szwajcarią. Także ten.
Jak dla mnie teamy w grze to Francja, Włochy i Hiszpania.
Siemek
Anglia grała narazie że słabymi w tym roku Niemcami i Szwajcarią. Także ten.
Jak dla mnie teamy w grze to Francja, Włochy i Hiszpania.
Sluchajcie sorry ale wifi na sali zamula i ciezko mi pogodzic czuwanie nad bitwami, wyprowadzanie z rownowagi andersa nohra i wychodzenie poza sale zeby zlapac zasieg. Gramy w 9. Mam co robic. Jest moc. Jeat mega team spirit i wlosi zagrali dla nas. Jutro pistaram sie wrzucac wiecej. Sorry jesio raz
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
I sam nie pij też Pozdrawiam Cię serdecznie.Kalesoner pisze:Bardzo pięknie. Cisnąć tam wszystkich. A ty Rince dbaj, żeby nikt nie pił dziś alkoholu.
Super chłopaki, ciśnijcie tak dalej! Jakoś nie widzę, żeby ktoś Was mógł zatrzymać.
O której dzisiaj zaczynają ?
- wind_sower
- Masakrator
Paringi na trzecią bitwę z Bułgarią:
Janus - Orcs & Goblins
Laik - Dread Elves
Abrasus - Dwarven Holds
Kalafior - Saurian Ancients
Furion - Infernal Dwarves
Szaitis - Daemon Legions
Elvis - Ogre Khans
Solo - Empire of Sonnsthal