Flames'y wg tourneykeepera 2 miejsce.Dziedzic pisze:Flamesy juz skonczyly, ktos wie czy ten remis u nich pograzyl ich nadzieje na pierwsze miejsce? 40k czeka na wyniki rosja-francja
ETC 2017 - relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2017 - relacja
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Dancie spokoj z tym reformem. Pytalem sedziego jak to jest, 2 powiedzialo ze jest ok.
Ja ta gre chcialem dograc, decyzja - bylem gotowy cofnac te luki. 2x 30 strzalek zabija jeszcze 12 modeli, combat wyvrywam, kontruje spearmenami na flance.
Ja chcialem to cofnac, byle grac dalej. A kolezka nie chcial w ogole grac tej bitwy, bo "czeka na decyzje sedzoego". I zavralismy dwie i półtury.
Na koniec kolega postulowal, ze wygrywa 14:6, wiec musialem go ukrocic. Koles byl strasznym buraczkiem, mierzyl kazdy miimetr, wiec odwdzieczylem sie pieknym za nadobne i bylem tak niemily, ze az mu zylka pekla.
Czyli 15:5 i siwe wlosy zamiast 20:0.
Ja ta gre chcialem dograc, decyzja - bylem gotowy cofnac te luki. 2x 30 strzalek zabija jeszcze 12 modeli, combat wyvrywam, kontruje spearmenami na flance.
Ja chcialem to cofnac, byle grac dalej. A kolezka nie chcial w ogole grac tej bitwy, bo "czeka na decyzje sedzoego". I zavralismy dwie i półtury.
Na koniec kolega postulowal, ze wygrywa 14:6, wiec musialem go ukrocic. Koles byl strasznym buraczkiem, mierzyl kazdy miimetr, wiec odwdzieczylem sie pieknym za nadobne i bylem tak niemily, ze az mu zylka pekla.
Czyli 15:5 i siwe wlosy zamiast 20:0.
No to kolejka chętnych do komisji śledczej będzie bezrobotna . Graty Panowie.
Tarcza rozumiem jedzie z wami?
Tarcza rozumiem jedzie z wami?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Piękna sprawa. Świetnie się czytało. Gratuluję wyniku, walki i współpracy całej kadry! Jesteście najlepsi na świecie i udowodniliście to w sposób spektakularny!
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran
- swieta_barbara
- habydysz
Brawo! Gratulacje dla całej repy!
Patrząc na wynikiJarekK pisze:Kto zgarnął tarczę?
X-wing + 9th = 1 miejsce
40k + FoW = 2 miejsce
to tarcza powinna do nas pojechać
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Gratulacje. Należało się Wam to złoto. Poświęcony czas na treningi, zaangażowanie i pewnie sporo wyrzeczeń przyniosło sukces. Oby to zwycięstwo nakręciło parę osób do odkurzenia figurek i złapaniu ponownej zajawki