GWINT - karcianka online
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: GWINT - karcianka online
Na ps4 zlote lecialy mi co chwile. Na kompie rank 7 z 50 beczek otworzonych ZADNEJ zlotej. WTF ?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No ja mam duzo ponad te jego 7 legend z 106 kegow. Blizej 25 legend z moze 150-160 kegów. Moze 200
Moj wewnetrzny tier deckow na razie to 1. Odrzucarka skellige ktorej nie kumam jeszcze 2. Control scoiateal 3. Dagon na hybrydzie pogody i swarmu.
Z tym ze latwosc deckow w prowadzeniu jest dokladnie odwrotna Ale im wiecej kontrol idrawa tym lepiej, a dagon tego raczej duzego nie ma (ostatnio dalem geelsa, ale to strata silnej potencjalnie legendarki
Zauwazylem ze tweak o karte dwie potrafi zdecydowanie poprawic win ratio o ile dana karta dojdzie Stad np dwimerytowa bomba w dagonie nie jest tak fajna jak w control scoiatel etc
Moj wewnetrzny tier deckow na razie to 1. Odrzucarka skellige ktorej nie kumam jeszcze 2. Control scoiateal 3. Dagon na hybrydzie pogody i swarmu.
Z tym ze latwosc deckow w prowadzeniu jest dokladnie odwrotna Ale im wiecej kontrol idrawa tym lepiej, a dagon tego raczej duzego nie ma (ostatnio dalem geelsa, ale to strata silnej potencjalnie legendarki
Zauwazylem ze tweak o karte dwie potrafi zdecydowanie poprawic win ratio o ile dana karta dojdzie Stad np dwimerytowa bomba w dagonie nie jest tak fajna jak w control scoiatel etc
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
TO powinienem miec juz 3 - nie mam zadnej Na szczescie 800 dustu szybko sie zbiera.
Szczerze? To jakoś nie smutam, że nie wpadają mi złote (póki co całe 5 na prawie 100 pakietów ). Pylu jest tyle, że to co potrzebuje klikam i mamZiemko pisze:TO powinienem miec juz 3 - nie mam zadnej Na szczescie 800 dustu szybko sie zbiera.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
3900 mmr'a dalej nie dam rady wbijam 3 gry do przodu 2 do tylu. Potem 1 do przodu 3 do tylu .
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Wiadomo kiedy następny update ma być?
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Nope
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Soon
Na redditku ktoś pytał czy jak ma 10 kegów to otwierać. Koleś od Redsów (Burza46) napisał, że lepiej poczekać. Obstawiają wszyscy, że patch wyjdzie na tydzień przed Gamesconem
Na redditku ktoś pytał czy jak ma 10 kegów to otwierać. Koleś od Redsów (Burza46) napisał, że lepiej poczekać. Obstawiają wszyscy, że patch wyjdzie na tydzień przed Gamesconem
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czyli co reasumując. Patch ma być, jeśli to prawda, co pisze Gokish. Kiedy ma się kończyć beta? Zresetują konta czy nie? I czy to pewne informacje?
1.
O końcu bety nic nie wiadomo.
2.
O tym wspominali open beta nie będzie miała resetu.
3.
A kto wie może Burza trolluje nas ;D
O końcu bety nic nie wiadomo.
2.
O tym wspominali open beta nie będzie miała resetu.
3.
A kto wie może Burza trolluje nas ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Gdzies na necie chodziło info, ze beta ma sie skończyć w listopadzie. Reszta jak Gokish.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
4k wbite. Dziękuje pozdrawiam ;D czekam na koniec sezonu dalej mi się zwyczajnie już nie chce.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Sezon konczy sie 27 sierpnia
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dzisiaj z jednej beczułki Avallach i Cahir
4254 ^^
Ja 4220 pierdole więcej nie wbijam tylko obserwuje codziennie jak trzeba będzie jedna gra do przodu i tyle
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Mnie zjadla robota nie mam czasu wbic nawet pierwszej beczki xD czym cisniecie? Czas na team gwentbp?