[MASTER] Wojna Światów 2017, Poznań 9-10.09
Re: [MASTER] Wojna Światów 2017, Poznań 9-10.09
Organizatorze Wojny Światów, nie idź tą samą drogą co ten nicpoń, sędzia techniczny z DMP! Przejdź się po DMP i zapytaj, jaki z tego gościa jest ancymon!
A w ogóle to wpisz mnie na listę
A w ogóle to wpisz mnie na listę
Są w ogole jeszcze jacyś poznańscy gracze aktywni?
Lista graczy uaktualniona. Żeby dać Wam trochę więcej czasu na zmiany w rozpiskach po DMP wydłużamy premiowane punktami zapisy i wpłaty do 04.09 (do najbliższego poniedziałku). Przez weekend można coś pokminić jeszcze
Przypominam też, że oficjalnie na turniej zapisujemy się przez formularz rejestracyjny na stronie WŚ: http://wojnaswiatow.pl/turniej-zapisz-sie/the-9th-age
Żeby też Wam ułatwić życie, jeśli dla kogoś to jest rzeczywiście problem, to może podesłać rozpiskę do mnie w html albo pdf.
Mam nadzieję, że się zobaczymy w licznym gronie
Przypominam też, że oficjalnie na turniej zapisujemy się przez formularz rejestracyjny na stronie WŚ: http://wojnaswiatow.pl/turniej-zapisz-sie/the-9th-age
Żeby też Wam ułatwić życie, jeśli dla kogoś to jest rzeczywiście problem, to może podesłać rozpiskę do mnie w html albo pdf.
Mam nadzieję, że się zobaczymy w licznym gronie
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Zapiszcie mnie, wstępnie.
-
- Chuck Norris
Zapiszcie mnie, będę jeśli zbierze się jakaś ekipa z Krakowa lub Śląska.
Uzupełniłem listę w pierwszym poście o tych oficjalnie zgłoszonych i którzy przesłali rozpiskę i zapłacili.
Przypominam, że czas na premiowane zgłoszenia tylko do poniedziałku!
Przypominam, że czas na premiowane zgłoszenia tylko do poniedziałku!
- Twój WS?
- Tak
Grolshka to możesz usunąć z listy, dla niego 9th Age nie jest jedynym słusznym systemem
A bo mnie zmylił... Zaktualizowałem listę o wczorajsze zgłoszenia.Bobson pisze:Grolshka to możesz usunąć z listy, dla niego 9th Age nie jest jedynym słusznym systemem
- Twój WS?
- Tak
Poszła rozpiska i wpłata. Im ready to go to valhalla
@Hrabia
Przypominam o zgłoszeniu z dmp dla mnie :s
@Hrabia
Przypominam o zgłoszeniu z dmp dla mnie :s