[MASTER] Macki Wojny 2k17 21-22.10 - Urodziny !
Re: [MASTER] Macki Wojny 2k17 21-22.10 - Urodziny !
O p...lę. Śpię na miejscu
ZDRAJCA !!oneone111!!!Druchii pisze:Prosze dopisać Thorek+druchii. Jak nie bedzie trzęsienia ziemi to na bank jesteśmy!
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Nie wybaczę ni chuj.Druchii pisze:Przepłaszam ;(
Dobra to szukam kompana do pogrania (najlepiej jako Token czyli małe pkt ale duże też łogrami mogę)
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Hoops pisze:Nie masz czego. U nas albo ktoś się zgubi, albo straci swoje dobra materialne. Różnica będzie tylko taka że miejsce w którym master się odbędzie jest wewnątrz lasu Łagiewnickiego więc jak ktoś tym razem się zgubi to nie ma bata że go ktokolwiek znajdzie.
Nie zgubi nie zgubi tylko co pamiętam chciał pozwiedzać Łódź tramwajami
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Z naszym KRzychossem pogadaj.Gokish pisze:Nie wybaczę ni chuj.Druchii pisze:Przepłaszam ;(
Dobra to szukam kompana do pogrania (najlepiej jako Token czyli małe pkt ale duże też łogrami mogę)
Po pierwsze w tym czasie są dmpki w infę. Ale to i tak bez znaczenia bo mam mieć zjazd na uczelni akurat wtedy;p (o ile wszystko się uda i kierunek wystartuje)Ziemko pisze:Z naszym KRzychossem pogadaj.Gokish pisze:Nie wybaczę ni chuj.Druchii pisze:Przepłaszam ;(
Ziemko pisze:Z naszym KRzychossem pogadaj.Gokish pisze:Nie wybaczę ni chuj.Druchii pisze:Przepłaszam ;(
Widzisz nie muszę . A jakby chciał jechać to by sam już dawno pisał ;D
Więc dalej potokenuje
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Chłopaki weźcie proszę wrzućcie ten dokładny opis...Wtedy nie można na siebie rzucać czarów, nie panikują się wzajemnie sojusznicy, nie dzielą się liderkami, nie działają buff wagony (altary i inne takie). Generalnie nie ma niczego i po prostu na stole są 4 oddzielne armie przy czym współpracują w parach (sojusznik nie jest też enemy więc nie można w niego szarżować czy rzucać czarów typu hex).
Podczas składania rozpisek na potrzeby limitów powtórzeń liczą się jako jedna armia (czyli powtórzenia przedmiotów - scroll na przykład albo dostęp do przedmiotów które mają ograniczenie jak np. brak wizardów - wtedy jeśli w jednej armii jest wizard to już nie może druga armia wziąć).
(Ogólnie gramy na identyczne zasady jak w roku ubiegłym, dokładny opis pojawi się na dniach po przeredagowaniu)
Co z czarami typu universal ?
Nie widzę w regulaminie zasady dotyczącej zakazu dublowania armii. Oprócz enigmatycznego zapisu ,że gramy jak co roku. Fajnie by było jak byście to napisali. Osobiście nie widzę niczego złego w wystawieniu 2 armi z jednego typu , ale znając życie pewnie komuś się coś nie spodoba i zostanie to zbanowne. NIezależnie od wszystkiego proszę rozwiejcie moje wątpliwości. Jak byście byli tak uprzejmi i podali tez argumenty za taką a nie inna decyzją.
pozdrawiam
pozdrawiam