GWINT - karcianka online
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: GWINT - karcianka online
https://twitter.com/PlayGwent/status/912690610880073733
TUTUTUTUTUTUTUTUTUT INFO O NOWYM PATCHU TUMOROŁ
TUTUTUTUTUTUTUTUTUT INFO O NOWYM PATCHU TUMOROŁ
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
A mi do Jaskra wyskoczyła dzisiaj Pryszczylla. Wiedziałem, że oni muszą byc razem. Brakuje mi dokładnie 10 goldów z czego skrawków mam na 5 sztuk.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
czyli te moje 150 kart moga znerfic i beda pelne skrawki? nice
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Żaba pisze:Nie sądzę żeby były nerfy - choć pewnie hailstormowi obcięcie do max 5 jednostek by się przydało - nie zmieniają zasad w trakcie gry. Dlatego był hotfix i prrzesunięty start sezonu.
Hailstorm na 5 jednostek najsilniejszych? Brzmi spoko.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gdzies podsumowanie streama jest?
Czyżby moar rng aby dało się to oglądać?The biggest change is the addition of agility to 30+ cards in preparation of a big tech change coming at the end of the year which will change a lot of visuals and behaviour of cards allowing them to do more "crazy" things.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Super nerf hailstorma... ŻAL... nie podoba mi się obecna meta czesto wynik zalezy od tego czy ktos dostanie ta karte na reke czy nie, w kazdej talii sie ja wsadza... Grajac przeciwko elfom ktore maja milion przesuwajek nic nie jestes w stanie zrobic...
Kiedy ma wejsc patch z przygodami ?
Ziemko pisze:Super nerf hailstorma... ŻAL... nie podoba mi się obecna meta czesto wynik zalezy od tego czy ktos dostanie ta karte na reke czy nie, w kazdej talii sie ja wsadza... Grajac przeciwko elfom ktore maja milion przesuwajek nic nie jestes w stanie zrobic...
Niby wg tego co mówili i z tradycji jest szansa, że ten hotfix + alefest o 15 ma się pojawić.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ten hailstorm nie jest aż taki straszny. Mimo wszystko dużo decków go nie gra. A elfy zazwyczaj i tak wolą przesuwać własne karty.
Zauważcie też że to pośredni buff dla monsterów, bo nagle unseen elder jest całkiem spoko. I swoją drogą uważam takie drobne zmiany i obserwacja ich wpływu to znacznie lepszy pomysł niż nerfienie karty tak że staje się totalnym gównem.
Zauważcie też że to pośredni buff dla monsterów, bo nagle unseen elder jest całkiem spoko. I swoją drogą uważam takie drobne zmiany i obserwacja ich wpływu to znacznie lepszy pomysł niż nerfienie karty tak że staje się totalnym gównem.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
No spoko zmiany ale kurde chcą robić z tego gierkę turbo esportową więc zmiany powinny być pomiędzy sezonami a nie w trakcie.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ale to nie powinno mieć żadnego rozróżnienia. Jest to beta a competetive grają i tak o $$. Więc nie powinni tego ruszać do listopada.
Inna sprawa zmiana "agile" kart.... mi się na początku podobało gdzie karty były poprzypisywane do danego rzędu a teraz? Kolejne 40 kart będzie latać wszędzie meh..
Inna sprawa zmiana "agile" kart.... mi się na początku podobało gdzie karty były poprzypisywane do danego rzędu a teraz? Kolejne 40 kart będzie latać wszędzie meh..
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
No ja tam mam w liscie chyba 20% kart nie agile ; P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."