[MASTER] Świdkon - Lubelski Master 25-26.11.2017
Re: [MASTER] Świdkon - Lubelski Master 25-26.11.2017
Glegut - bardzo chętnie wysłuchamy każdej relacji z turnieju na nasz format. Nawet takiej, gdzie top 3 to demony khorne, demony, khorne i demony khorne.
A gdybanie na forum, że coś jest za mocne, nie rusza nas bo zagraliśmy parę bitew i wyszło zupełnie inaczej.
A gdybanie na forum, że coś jest za mocne, nie rusza nas bo zagraliśmy parę bitew i wyszło zupełnie inaczej.
Dobrze że ktoś wypisał receptę na to jak zabić bloodka .... to naprawdę bardzo zacne że ktoś raczył podzielić się z nami tą tajemną wiedzą
.
Też mogę w sumie udzielić kilku cennych rad jak połamać lorda bretońskiego, złożyć rydwan z dobrze złożonym HE hero czy jakomijać lusterko... i tak można jeszcze długo dyskutować co jest kontrą na co a nie o to tu chodzi.
Pytanie było takie: Czy zostało to przetestowane ?
Odpowiedz: tak/nie/może/
Stan jak dla mnie jest ok to Wasz turniej i Wy jesteście organziatorami, Wy testujecie, Wy piszecie regulamin, Wy zapraszacie.
Ja zamierzam wpaść do Was i świetnie się bawić z bloodkami, bretonskimi lordami z odginaczkami odginającymi lataczy czy też bez nich

Też mogę w sumie udzielić kilku cennych rad jak połamać lorda bretońskiego, złożyć rydwan z dobrze złożonym HE hero czy jakomijać lusterko... i tak można jeszcze długo dyskutować co jest kontrą na co a nie o to tu chodzi.
Pytanie było takie: Czy zostało to przetestowane ?
Odpowiedz: tak/nie/może/
Stan jak dla mnie jest ok to Wasz turniej i Wy jesteście organziatorami, Wy testujecie, Wy piszecie regulamin, Wy zapraszacie.
Ja zamierzam wpaść do Was i świetnie się bawić z bloodkami, bretonskimi lordami z odginaczkami odginającymi lataczy czy też bez nich

dobra dobra zapomniałem że to gówno lata
wypad ode mnie
, poza tym pisałem, że ogólnie niektóre przegięcia jak się da to można próbować odgiąć, wpieprzyć w jakieś np zombiaki, czarować, odstrzelić itp.
Lipek to w sumie pierwszy demon RP i opisał co i jak to na uj drążyć temat, trzeba zamknąć i tyle
Ja tam np dziś grałem na Orkowego klepacza na wywernie i to wg mnie też przegięcie a nikt się nie czepia, każda armia ma coś swojego w miarę op na te punkty

Lipek to w sumie pierwszy demon RP i opisał co i jak to na uj drążyć temat, trzeba zamknąć i tyle

Ja tam np dziś grałem na Orkowego klepacza na wywernie i to wg mnie też przegięcie a nikt się nie czepia, każda armia ma coś swojego w miarę op na te punkty
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2017, o 22:34 przez Albo_Albo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Chuck Norris
Też mam bloodka pomalowanego, pożyczę za flachę. Oferty proszę na pw 

jakbyście grali na 3k to byłoby więcej rzeczy do niszczenia potworków, skąd to 2.5k?
-
- Chuck Norris
jakby grali na 3k to by było więcej potworków lub byłyby trudniejsze do zniszczenia 

Jak już pisałem wielokrotnie.
Graliśmy na lordach, graliśmy na blodku, max wynik monokhrone to było 12-8.
Rok temu topka to były rozpy magia+strzelanie, dlatego blodków się nie boimy.
2500pkt bo mniej potworków plus więcej bitew.
Zapraszamy wszystkich graczy, nowych jak i starych wyjadaczy.
Tych co mają już 10tys w pacynkach, jak i tych co ledwo te 2500 uzbierają.
Swojego czasu było wiele głosów, żeby na masterach były side eventy na mniejsze punkty.
My dajemy wam mastera na małe punkty i wierzymy, że właśnie bez ograniczeń będziemy się lepiej bawić
Graliśmy na lordach, graliśmy na blodku, max wynik monokhrone to było 12-8.
Rok temu topka to były rozpy magia+strzelanie, dlatego blodków się nie boimy.
2500pkt bo mniej potworków plus więcej bitew.
Zapraszamy wszystkich graczy, nowych jak i starych wyjadaczy.
Tych co mają już 10tys w pacynkach, jak i tych co ledwo te 2500 uzbierają.
Swojego czasu było wiele głosów, żeby na masterach były side eventy na mniejsze punkty.
My dajemy wam mastera na małe punkty i wierzymy, że właśnie bez ograniczeń będziemy się lepiej bawić

Takie były w zeszłym roku:
https://drive.google.com/file/d/0BxM4um ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0BxM4um ... sp=sharing