Coś na chamstwo z lasu...
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
zanjomy wysyłał do berlina i szło przez paryż
Ja miałem z Treekinami ostrą jazdę. Zamówiłem na Allegro, ale przez 3 tygodnie ich nie było. Gdy koleś, który mi to sprzedał poszedł na pocztę, okazało się, że przez 2 tygodnie leżały na poczcie i nikt ich nie wysłał
podrecznik jest w trakcie sciagania, zanim sobie kupie musze sie najpierw zdecydowac do konca czy zaczac ta armia grac i pokobinowac wstepnie cos grywalnego.Supeł pisze:niom, ale to trzeba mieć podręcznik by sie tego dowiedzieć a ja nie wiem czemu ostatnio się taka moda zrobiła że ludzie zbierają armie na kilka tys pkt i nie maja podr, ja nie wiem czemu
Nie pisz takich rzeczy na forum, propagowanie piractwa jest zabronioneDolmiR pisze:podrecznik jest w trakcie sciagania, zanim sobie kupie musze sie najpierw zdecydowac do konca czy zaczac ta armia grac i pokobinowac wstepnie cos grywalnego.Supeł pisze:niom, ale to trzeba mieć podręcznik by sie tego dowiedzieć a ja nie wiem czemu ostatnio się taka moda zrobiła że ludzie zbierają armie na kilka tys pkt i nie maja podr, ja nie wiem czemu
"To nie prawda, że HE mają lepsze niż dwarfy"
miscast.fora.pl => jako Alex
forum.gildia.pl => Carillion
- Flint Fireforge
- Wałkarz
Runesmith @ 131
General
GW, Shield
2x rune of spellbreaking
rune of stone
Dragon Slayer @ 50
20 warriors @ 195
Music, champion, shield
19 Longberds @ (219) 234
Standard
Rune of Sanctuary @ 15
10 quarrellers @ 115
Music, shield
10 thunderers @ 155
Music, shield
15 Troll Slayers @ 164
Giant Slayer, music
Cannon @ 110
Engineer
rune of burning
Organ gun @ 120
Total: 1296
Models: 85
Moja propozycja na chamstwo z lasu wartości 1300 pts
A co do tematu piractwa to może ktoś wie gdzie znaleść polską wersję rulebooka do 7 edycji
General
GW, Shield
2x rune of spellbreaking
rune of stone
Dragon Slayer @ 50
20 warriors @ 195
Music, champion, shield
19 Longberds @ (219) 234
Standard
Rune of Sanctuary @ 15
10 quarrellers @ 115
Music, shield
10 thunderers @ 155
Music, shield
15 Troll Slayers @ 164
Giant Slayer, music
Cannon @ 110
Engineer
rune of burning
Organ gun @ 120
Total: 1296
Models: 85
Moja propozycja na chamstwo z lasu wartości 1300 pts
A co do tematu piractwa to może ktoś wie gdzie znaleść polską wersję rulebooka do 7 edycji
Twoja rozpa dziadowa zdeka... klopa za cannona przydalby sie tez Bsb... I Ro courage na longow...
W sklepie...A co do tematu piractwa to może ktoś wie gdzie znaleść polską wersję rulebooka do 7 edycji
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
I tu jest zasadniczy problem. Ciężko się gra dwarfami na poniżej 2k. Zwłaszcza z WE. Gry potrafią być makabryczne. Zazwyczaj forumowe rady są do bani, no po prostu ciężko jest.
Ja ostatnio grałem na WE z dwoma maszynami(okopana armata nieśmiertelna+organki, dwoma klockami do klepania: hamki+warriorsi, kuszolami i rangersami z siekierkami do rzucania i kurcze nie wiem jak to zrobiłem ale wygrałem).
Ja ostatnio grałem na WE z dwoma maszynami(okopana armata nieśmiertelna+organki, dwoma klockami do klepania: hamki+warriorsi, kuszolami i rangersami z siekierkami do rzucania i kurcze nie wiem jak to zrobiłem ale wygrałem).