A od kiedy ty trenujesz na mastery?lwieserce85 pisze:Dzieki Bobson za sugestie ale ta liga jest tez treningiem na mastera a tam ograniczeń nie ma.
[Warszawa] liga 2500 pkt.RÓB FORMĘ NA ŚWIDKON Z GLONOJADEM.
Re: [Warszawa] liga 2500 pkt.RÓB FORMĘ NA ŚWIDKON Z GLONOJAD
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Od 29.09 ....wtedy to poczulem smak krwi i chce wiecej.Bobson pisze:A od kiedy ty trenujesz na mastery?lwieserce85 pisze:Dzieki Bobson za sugestie ale ta liga jest tez treningiem na mastera a tam ograniczeń nie ma.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Obiektywnie rzecz biorąc to pewnie jakiś limit by się i przydał (a zaproponowane przez Bogusia 25% to i tak wartość liberalna), ale dotychczasowe turnieje na tzw. małe punkty nie zawierają tych ograniczeń, więc nie będę wprowadzał ich przynajmniej w tej edycji ligi.
Uprawa warzyw od 1997 roku
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Luzna guma w majtkach...jeszcze pare dni a mam zapewnienie od 4. Osob ze beda:)EmpGeX pisze:Coś nam marnie ta frekwencja wyszła...
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Panowie...przypominam o prawidlowym skladaniu rozpisek zgidnie z RB i zasada Warbands
W rb jest tak napisane:
All 0-X Units per Army, 0-X Choice per Army and 0-X Models per Army are halved for Warbands, rounding fractions up.
To znaczy ze jesli ja np mam w armii skinki z lukami w ilosci max 40 szt to na warbandy moge na stole miec max 20 skinkow.
Dziekuje koledze Ironhead za zwrocenie mi uwagi na ten błąd
W rb jest tak napisane:
All 0-X Units per Army, 0-X Choice per Army and 0-X Models per Army are halved for Warbands, rounding fractions up.
To znaczy ze jesli ja np mam w armii skinki z lukami w ilosci max 40 szt to na warbandy moge na stole miec max 20 skinkow.
Dziekuje koledze Ironhead za zwrocenie mi uwagi na ten błąd
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
-
- Mudżahedin
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Wydaje mi sie ze bedziemy robic kolejna edycje.jak do godz 20 wyslesz do glonojada zgloszenie to cie jesCze wcisniemy ale jest ryzyko ze 1 bitwy nie zagrasz jak bedzie nieparzyscie
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Zagrajmy jedna zobaczymy co z nastepna - jesli para z malych punktów nie zejdzie po masterze :p to chętnie pociagne temat zwlaszczs, ze nie musze zalatwiac sali itp.
Mozna dolaczac w trakcie, jak sie znajdzie para to w kolejnosci spoznien, jak nie to pauza.
Jakby co to pierwszego baja dobrowolnie moge wziac jesli bedzie nieparzyscie o 20.00. I obnize go do 13 zeby nie zaburzac wyniku
Do 20 czekam na zgloszenia z rozpiska w formacie skroconym txt (tak zeby sie na stronie zmiescilo, bez statsow ale bez tych idiotycznych nawiasow kwadratowych z druzynowek oczywiście :p ).
Mozna dolaczac w trakcie, jak sie znajdzie para to w kolejnosci spoznien, jak nie to pauza.
Jakby co to pierwszego baja dobrowolnie moge wziac jesli bedzie nieparzyscie o 20.00. I obnize go do 13 zeby nie zaburzac wyniku
Do 20 czekam na zgloszenia z rozpiska w formacie skroconym txt (tak zeby sie na stronie zmiescilo, bez statsow ale bez tych idiotycznych nawiasow kwadratowych z druzynowek oczywiście :p ).
-
- Mudżahedin
Uwaga: pierwsza wersja stołów:
nick stół
woodspirt 1
Kuba M. 1
as1 2
Baton 2
Elvis 3
EmpGeX 3
Cotau 4
Talladil 4
Glonojad 5
Pocisk 5
lwieserce 6
Crane 6
ironhead 7
Blazgaj 7
Aczkolwiek jest parę rozpisek brakujących lub błędnych, jeśli ich nie będzie do jutra rana, to sparuję brakujących graczy ze sobą, a winowajcy pauzują pierwszą rundę :p
nick stół
woodspirt 1
Kuba M. 1
as1 2
Baton 2
Elvis 3
EmpGeX 3
Cotau 4
Talladil 4
Glonojad 5
Pocisk 5
lwieserce 6
Crane 6
ironhead 7
Blazgaj 7
Aczkolwiek jest parę rozpisek brakujących lub błędnych, jeśli ich nie będzie do jutra rana, to sparuję brakujących graczy ze sobą, a winowajcy pauzują pierwszą rundę :p