GWINT - karcianka online
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: GWINT - karcianka online
Kilka zmian spoko. Ale to co kurwa zaprezentowali? POJEBAŁO ICH
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
O co Ci chodzi?
ma ktos pomysl na to wyzwanie z bardami na expercie?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ty widziałeś ile jest zmian? Nie kurwa 5 które przedstawili na streamie tylko z 20....-Qc- pisze:O co Ci chodzi?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Zacznij od golda-Qc- pisze:ma ktos pomysl na to wyzwanie z bardami na expercie?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
No to nowe pylenie bedzie, duzo skrawkow - same zalety
No to, ze od golda zaczac to juz wiem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
-Qc- pisze:No to nowe pylenie bedzie, duzo skrawkow - same zalety
Agraverian czy jakoś tak na swoim fb opublikował jak zrobić wszystko na expercie.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
ta znalazlem ; )
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
O czym Wy gadacie, kuźwa? Jakie zmiany?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dzięki, Żaba . Dla mnie to dobre zmiany. Gradobicie mnie wkurzało dość mocno, bo ciężko było coś na to poradzić.
kambi nerf incoming
http://www.gwentdb.com/decks/32955-swims-bear-kambi
pro meme deck, meta crasher !!!!
Żaba pisze:kambi nerf incoming
Czyli nie byłem wczoraj pijany widząc Swima grającego Kambi xD
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Polecam wam talie foltesta na pogodzie, na proladderze mam jakies 83% win ratio przy ok 13 grach z wczoraj.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Ja respawn skellige dojechalem do 4100 ale tutaj to juz loteria i ciezko.