Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Kosy 30k Iron Warriors
Kolorki, pewnie zwyczajnie kwestia tylko i wyłącznie wprawy. Jeśli miałbyś jakieś konkretne pytania to wal śmiało, akurat to jest bardzo proste malowanie bez większych wygibasów.
A podstawki to chyba będą te:
^^
A podstawki to chyba będą te:
^^
brawo Kosa powiem szczerze ze Legion jak prawdziwy
Jeszcze na dobitkę, chłopaki musza mieć fortyfikację jakieś, to mają:
To szybko "trochę" mocniejszych ludków do wochu tzentza
A już niebawem slanesz z niesamowicie zajebistą demonicą
A już niebawem slanesz z niesamowicie zajebistą demonicą
Co by nie mówiąc ale Twoje malowanie jest bardzo ładne więc jeśli sprawia Ci to tylko frajdę to na pewno lepiej ten czas poświęcić na malowanie niż na dodatkową robotę wychodzi na jedno a przy ludzikach na pewno czas lepiej płynieTak sobie myślę: po co tracić czas na te moje mazianie, chyba lepiej złapać jakąś drugą robotę na pół etatu i za tę kasę oddać figsy Tobie do malowania. Poziom kosmos.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ta galeria to firmament na którym błyszczą gwiazdy Twoich dzieł.
//kiepska poezja mode off
Zarąbiste, aż się chce malować, kiedy ogląda się takie prace.
//kiepska poezja mode off
Zarąbiste, aż się chce malować, kiedy ogląda się takie prace.
Oh yiss, give it to me baby!A już niebawem slanesz z niesamowicie zajebistą demonicą
Wszystko fajne, ale chimera przezajebista.
Weź przestań, ja tam tylko koloruję figurki, Ty je malujesz.Co by nie mówiąc ale Twoje malowanie jest bardzo ładne więc jeśli sprawia Ci to tylko frajdę to na pewno lepiej ten czas poświęcić na malowanie niż na dodatkową robotę wychodzi na jedno a przy ludzikach na pewno czas lepiej płynie
Super, jak zawsze
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Jest moc !!
- Brushlicker
- Falubaz
Miało być nieco więcej ludzików do Slanesza ale pewne przykre sprawy mnie zatrzymały więc póki co keeperka
Świetne malowanie, aż szkoda, że figurka ma tak statyczną pozę.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Jutro będzie stała po Twojej stronie stołu
powodzenia!
a statyczności chyba dodaje jej rydwanowa podstawka, coś mi się tak zdaje, bo niestety jest zbyt długa na tak "strzelistą" figurkę
powodzenia!
a statyczności chyba dodaje jej rydwanowa podstawka, coś mi się tak zdaje, bo niestety jest zbyt długa na tak "strzelistą" figurkę
Tak się właśnie domyślałem - nie wiem jak ja się skupię na grze I nie dziękuję
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Super Kosa, jak zwykle dałeś czadu!
To prawda że model jest nieco statyczny jak na długość podstawki, ale firma robiła go pod wfb gdzie keeper był na 50x50.
Z drugiej strony bicz się ładnie zmieścił a podstawka go zabezpiecza
To prawda że model jest nieco statyczny jak na długość podstawki, ale firma robiła go pod wfb gdzie keeper był na 50x50.
Z drugiej strony bicz się ładnie zmieścił a podstawka go zabezpiecza
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5