Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- "Nie jestem powergamerem"
Co z tego, że lewaki ;p poza tym, duzo fajnych piosenek maja. A i gitarzysta na poziomie ^_^ wokalistę wprost uwielbiam. Ten dresiarsko-rasta stajl, ah, oh XD Aż mnie wzielo i włączyłem.Szaman pisze:tak. zespol dwoch-trzech kawalkow.Kruti pisze:Kapelą wszechczasów jest RATM Ktoś raczy polemizować ?
poza tym to lewaki
na fali obecnych tematów:
http://www.infomuzyka.pl/Muzyka/1%2c835 ... 69862.html
*orgazm*
Pewnie do Parku na HardZone się nachodził i myśli, że muzyczne rozumy pozjadałKruti pisze:No jeżeli znasz tylko 2-3 kawałki RATM to z całego serca współczuję albowiem wiele dusza twa straciła.
Takie z nich lewaki, że teraz ja mógłbym napisać o stęchłej czerwonej galaretce. Śpiewy o walce z systemem i Babilonem do chwytliwej i skocznej muzyki, wydawane przez Sony - najpaskudniejszego (słynny Sony DRM rootkit) molocha fonograficznego.Kruti pisze:Dobrze chociaż, że znasz ich zalety
Znaczy, fajna muza (nawet bardzo fajna), ale to całe ideolo to, delikatnie mówiąc, mocno powierzchowne było
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Dopiero teraz ;P Od południa już wiem że tam muszę być
Może się jakoś pozbieramy forumowo? Czuję że sporo osób jedzieSykstus pisze:Dopiero teraz ;P Od południa już wiem że tam muszę być
Nie wiem. Oświecisz mnie?Kruti pisze:Sorki - ale mylisz się. Wiesz co teraz robi Zack?
A zbierajmy sie Możemy się co najwyżej umówić w jakimś miejsc na spodku Przynajmniej w moim przypadku
Do odstrzału, razem z naziolami i inną skrajną zaraząKruti pisze:Kroczy Ścieżką de la Serny
Excuse moi, taką już mam tendencję do traktowania całej ekstremy tak samo. Ale nie da się ukryć że obecne czerwone bojówki to harcerze i troskliwe misie w porównaniu do brunatnych s...synów.
duza szansa ze sie pojawieSykstus pisze:Dopiero teraz ;P Od południa już wiem że tam muszę być
kolejny koncert Metallici w PL
Metallica w Polsce a ja będę w Danii na jakichś warsztatach-laborkach ...
Drugi mega koncert na którym mnie nie będzie... na Therionie w czwartek też nie byłem .... cholerna edukacja ...
Drugi mega koncert na którym mnie nie będzie... na Therionie w czwartek też nie byłem .... cholerna edukacja ...
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
Oby może zagrają w tej mieścinie, chyba Göteborg, czy jakoś tak. Ponoć roi sie tam od emo...
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
-
- "Nie jestem powergamerem"
Mam w klasie dziewczyne importowaną prosto ze szwecji i nie jest ni cholery emo.
Edit:
Zreszta.. to szwedzi czy norwegowie są true i black?
Edit:
Zreszta.. to szwedzi czy norwegowie są true i black?
I Szwedzi i Norwegowie ,i Finowie! ale Norwegowie najbardziej a jeśli Skandynawia, ostoja glanów i pand-wikingów przezywa atak emo... to ja sie boję jechać...
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .