T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Re: T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
do demonów coś?
jak mają się bogowie? Nadal są 4 bóstwa? może więcej? a może 7 grzechów?
jak mają się bogowie? Nadal są 4 bóstwa? może więcej? a może 7 grzechów?
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Mając 10OS wampir będzie trafiał wszystko co ma 6WS i mniej na 2+ a dodatkowo z paired weapon będzie ignorował parry i dostanie +1 atak, dwie bronie będzie mógł zenchantować sobie z buffem +1S i +1AP, także będzie nawet nieźle mielił.Pocisk pisze:A coś się zmieniło? Bo jak dla mnie crimson rage wygląda tak samo jak wcześniejStan pisze:Wraca wampir klepacz, nareszcie

- swieta_barbara
- habydysz
@Slayer: fajny build, dorzuć jeszcze alchemię na nekrosie, żeby obniżać armor i dawać przerzuty do wounda w oddziale z flamingami i masz super deathstara nawet w Barrow Knightach.
W sumie teraz dwie bronie to będzie popularny build dla klepaczy - dają bonus do WS, który teraz jest już konkretnie wynagradzany - zwłaszcza w przypadku herosów.
OS8 będzie teraz bardzo pożądaną statystyką - wszystko do DS 4 na 2+
To, +1 do Agility w szarży plus wywalenie Dispel Scrolla to jak chwilowo dla mnie największe zmiany w tej edycji.
W sumie teraz dwie bronie to będzie popularny build dla klepaczy - dają bonus do WS, który teraz jest już konkretnie wynagradzany - zwłaszcza w przypadku herosów.
OS8 będzie teraz bardzo pożądaną statystyką - wszystko do DS 4 na 2+
To, +1 do Agility w szarży plus wywalenie Dispel Scrolla to jak chwilowo dla mnie największe zmiany w tej edycji.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
A ja tak zapytam bardziej wtajemniczonych - czy to prawda, że hordowe treje(10xY) można wyrzucić do kosza?

Horda ma być ponoć od 8 w szeregu, więc w sumie nadadzą się ale estetyka ucierpi.Slayer Zabójców pisze:A ja tak zapytam bardziej wtajemniczonych - czy to prawda, że hordowe treje(10xY) można wyrzucić do kosza?
Że co i po co?...Kosa pisze:Horda ma być ponoć od 8 w szeregu, więc w sumie nadadzą się ale estetyka ucierpi.Slayer Zabójców pisze:A ja tak zapytam bardziej wtajemniczonych - czy to prawda, że hordowe treje(10xY) można wyrzucić do kosza?
Taka plota gdzieś z forum 9age, niczym nie potwierdzona ale skoro piszą...
Good point, przy dzisiejszych założeniach, to "horda" kawalerii musiałaby mieć szerokość 5 modeliStan pisze:A jest jakaś kawaleria która może mieć 24 modele żeby z tego skorzystać?