Galeria Kate czyli...

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kate
Plewa

Galeria Kate czyli...

Post autor: Kate »

Hej, wreszcie zebrałam się na odwagę publikacji moich prac i oto pierwsze zdjęcia. W dzisiejszej odsłonie - komisarski Baneblade. Komentarze mile widziane.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Napisz jeszcze gdzie można podziwiać Twoje prace w necie ;)
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kate? Kaśka "ja tu nie pracuję" Piątek? :D

Baniak świetny, szczególny szacun że chciało Ci się te wszystkie nity/śruby/wypustki malować. Główny kolor nałożony pędzlem, sprayem czy aerografem?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

szacun ze w ogole chcialo Ci sie malowac tego swiniaka

Awatar użytkownika
Kate
Plewa

Tomash pisze:Kate? Kaśka "ja tu nie pracuję" Piątek? :D

Baniak świetny, szczególny szacun że chciało Ci się te wszystkie nity/śruby/wypustki malować. Główny kolor nałożony pędzlem, sprayem czy aerografem?
Bo ja naprawdę nie pracuję w Starym Świecie - mnie się po prostu świetnie maluje w miłej atmosferze :D. Nawet w domu nie mam takich warunków: lampki z naturalnym światłem, towarzystwo innych malarzy i kawusia na skinienie. :D

Co do baniaka - całość malowana tylko pędzelkiem; nowe fundacyjne GW z dodatkiem "Patinatora" - do wypróbowania w SŚ.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kate
Plewa

Kruti pisze:Napisz jeszcze gdzie można podziwiać Twoje prace w necie ;)
W sieci oczywiście na www.tortuga.keep.pl :D w Galerii

Na żywo - w Starym Świecie
Obrazek

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Jak tak Was słucham to cholernie wam zazdroszcze, że macie sie gdzie spotkac pomalowac razem pozartowac pomoc wzajemnie ...No niestety nie którym nie jest to dane., A co do pracy to robi wrazenie szkoda tylko, ze Fotki troche ciemne przez to, w niektorych miejscach pancerz wyglada jak ten nowy ciemny plastik Gw. Mimo tego praca starana na wysoki poziomie .Gratuluje :)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Eeej, czemu mi nikt nie powiedzial ze w Starym Świecie sa stanowiska malarskie :] Tez bym sobie czasem pomalowal w towarzystwie, a nie ciagle sam w domu :)

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Kate pisze: i kawusia na skinienie. :D
Na skinienie? Ja muszę poprosić ;) na skinienie jeszcze nie dostałem :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Raptaparat pisze:Eeej, czemu mi nikt nie powiedzial ze w Starym Świecie sa stanowiska malarskie :] Tez bym sobie czasem pomalowal w towarzystwie, a nie ciagle sam w domu :)
Ziomuś - i to jakie wypasione - światło dzienne sączy się z lampki i w ogóle. ale proponuję zgarnąć własny pędzelek - Dominik nie wyrabia z wymianą pędzli na stanowiskach malarskich
Obrazek

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Tez mam dzienne. Poprostu w towarzystwie sie milej maluje :)

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Bardzo fajny :)
W swoich czołgach też odznaczam każdy nit :)
Ogólny efekt jest bardzo przyjemny.
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

KAAAWAL dobrego malowania. Nie ma to jak powalczyc z tym klocem :)
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Nakladać farbę pędzlem na tego bydlaka? :shock2: Hardkor!
Jak tak Was słucham to cholernie wam zazdroszcze, że macie sie gdzie spotkac pomalowac razem pozartowac pomoc wzajemnie ...No niestety nie którym nie jest to dane.
Zostań emo :shock2:

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

Lunn pisze:
Jak tak Was słucham to cholernie wam zazdroszcze, że macie sie gdzie spotkac pomalowac razem pozartowac pomoc wzajemnie ...No niestety nie którym nie jest to dane.
Zostań emo :shock2:
... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Pozdro :P

400totochtin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: 400totochtin »

Aha. A bezpośrednio co do malowania - podziwiam samozaparcie i mnisią cierpliwość. Nie widać na zdjeciach za bardzo szczególow, ale to, co mozna dostrzec, oceniam obiektywnie na 'celujący' ^.^ Szczegolnie podobają mi się gąsienice. Są takie.. "truu". ;)

ODPOWIEDZ