To mi Ziemas zrobiłeś dzieńZiemko pisze:Zerknij na statystyki QCa i Gokisha - jeśli oczywiscie nie klamia (co jest bardzo mozliwe QC jest rudy, a Gokish jest turbomaruda, wiec szanse wysokie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: Zaklinacz Kostek
To mi Ziemas zrobiłeś dzieńZiemko pisze:Zerknij na statystyki QCa i Gokisha - jeśli oczywiscie nie klamia (co jest bardzo mozliwe QC jest rudy, a Gokish jest turbomaruda, wiec szanse wysokie
4 złota na 50 beczek. Ale skrawków pierdylion to mam już wszystko co wyszłoZiemko pisze:Zerknij na statystyki QCa i Gokisha - jeśli oczywiscie nie klamia (co jest bardzo mozliwe QC jest rudy, a Gokish jest turbomaruda, wiec szanse wysokie
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Te które są w gwincieCookie Monster pisze:Zaczynam właśnie przygodę z gwintem - jaka talia jest najlepsza na początek?
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Nie martw się tym zbytnio - w tej karciance, w odróżnieniu od idiotycznego HS-a, aż takiego problemu z uzyskaniem potrzebnych kart nie ma. Sam gram dopiero od jakichś 4 miesięcy i brakuje mi już tylko 3 złotych kart (w ogóle), które praktycznie mogę sobie stworzyć po kilku dzionkach... No chyba że preferujesz mozolne zbieranie kart w HS-ie ze świadomością, że liczba kart brakujących stale będzie rosła-Qc- pisze:Dobra, drop w beczkach sie troszke poprawil - na 7 beczek 2 zlote i czy fioletowe. Tylko kurde mac czemu ciagle dostaje duplikaty i to tak ze nie mam szans z 3 wybrac jakiejs nowej? W herthstonie dali ze nie dostaniesz poprzedniej legendy a tu taki zbuk, ze na chyba 8 ostatnich zlotych tylko 2 razy moglem wybrac cos czego nie mialem ; /
QC nie marudaj. Gramy czasowo podobnie ja mam komplet jużŻaba pisze:Qc po prostu chce udowodnić że uzbieranie kompletu kart szybciej nastąpi w HSiedoprawdy grałem już w kilka karcianek online i nieśmiało twierdzę, że jest z goła inaczej
Fajnie się gra po hotfixie, mogliby tylko zbufować królestwa i byłoby git