+1Pocisk pisze:To ja też poproszę lubelski filet
[MASTER] Świdkon - Lubelski Master 25-26.11.2017
Re: [MASTER] Świdkon - Lubelski Master 25-26.11.2017
Ja poproszę o mięsko wycięte z odcinka piersiowo–lędźwiowego tuszy, którego linie cięć przebiegają: od przodu pomiędzy 4 a 5 kręgiem piersiowym, od góry po linii podziału tuszy, od dołu po linii prostopadłej w odległości 3 cm poniżej dolnej granicy przyczepu mięśnia najdłuższego grzbietu do żebra, od tyłu po przedniej krawędzi skrzydła kości biodrowej tak żeby część chrząstkowa została przy schabie.

Jeszcze taka kwestia, wolicie zjeść w lokalu czy na sali gdzie gramy?
Zamawiamy tuż obok, żeby na pewno dostać ciepłe żarełko.
Wstępnie zamówiłem obiadki w jednorazowych opakowaniach, ale teraz pomyślałem że można też zjeść w lokalu na talerzu.
Wtedy też można napić się piwka do obiadu jak ktoś preferuje, w MOKu nie da rady alkoholu.
Zamawiamy tuż obok, żeby na pewno dostać ciepłe żarełko.
Wstępnie zamówiłem obiadki w jednorazowych opakowaniach, ale teraz pomyślałem że można też zjeść w lokalu na talerzu.
Wtedy też można napić się piwka do obiadu jak ktoś preferuje, w MOKu nie da rady alkoholu.
Napisz mu cos to wszystko przekręci.PSz pisze:Gremlin - zestaw nr 3 ("ma być duży")
Ja - filecik czyli zestaw nr 2
NIe ma byc duzy, ale było by dobrze. Ma być z serem a nie jakaś Śmietana. W innym razie nr2.
Moge wziać, jak nie zapomnę, ale grac to mi sie za bardzo nie chceKalesoner pisze:Czy jakaś dobra dusza weźmie żetony do pokera?

xYz
- wind_sower
- Masakrator
Gremlin pisze:Napisz mu cos to wszystko przekręci.PSz pisze:Gremlin - zestaw nr 3 ("ma być duży")
Ja - filecik czyli zestaw nr 2
NIe ma byc duzy, ale było by dobrze. Ma być z serem a nie jakaś Śmietana. W innym razie nr2.
Moge wziać, jak nie zapomnę, ale grac to mi sie za bardzo nie chceKalesoner pisze:Czy jakaś dobra dusza weźmie żetony do pokera?- Ktoś reflektuje jakiegoś planszaka?
Planszak zawsze i wszędzie. Ale raczej imprezowy. Sabotażysta/cytadela/5 sekund?
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com